Astrofun

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Berbec

Pentru Berbeci, mai ales când e vorba de bani, sunt foarte atenți să nu îi blocheze cineva și culmea e că tocmai de la prieteni sau de la apropiați sau oamenii pe care contau, acolo trebuie să fie un pic mai atenți. 

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Taur

La Tauri, relația cu autoritățile este un pic dificilă astăzi, mai ales dacă cineva se încăpățânează, o ţine pe a lui şi e surd la argumente. 

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Gemeni

Pentru Gemeni, dificultățile pot fi legate astăzi de impedimente juridice sau legale sau acte care nu au fost bine întocmite ori înțelese. Și drumurile e posibil să fie amânate. 

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Rac

Pentru Raci, atenție la alții mai mult. Pierd timp, energie, poate chiar bani pentru a ajuta sau pentru a compensa o greșeală pe care a făcut-o cineva.

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Leu

Pentru Lei, imaginea lor poate avea un pic de suferit pentru că oamenii nu-i înțeleg sau nu acceptă faptul că sunt un pic cam radicali, riguroși sau poate reci, distanți cu persoanele pe care nu le prea înghit. 

Horoscop 8 septembrie 2022, cu Camelia Pătrășcanu, pentru Fecioară

Pentru Fecioare, atenție la muncă și la condițiile de lucru, care pot fi improprii. Și efortul fizic nu e recomandat să fie astăzi făcut în exces. 

Citeste continuarea pe Antena 3

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *