Astrofun

Horoscop 9 decembrie, cu Neti Sandu

Berbec
O sa puteți semna un act și să vă deplasați în orice direcție vă doriți și să vă împliniți dorințele. Poate faceți o rezervare la munte, sau într-o stațiune la mare pe undeva, ca să petreceți câteva zile de sărbători, dar e posibil să vă cazați la niște cunoscuți.

Taur
Relația cu partenerul de cuplu o să fie mai armonioasă dacă nu mai dați niciunul din voi motive de gelozie, neîncredere. Recuperați bani, achitați rate, facturi și vă asigurați că se încheie anul fără datorii morale, materiale, și o să vă declarați și voi mulțumiți.

Gemeni
Vi se propune un alt job, poate ați dat sfoară-n țară și vi se indică un serviciu de la care să luați mai mulți bani. Poate vă faceți curaj să le cereți șefilor o primă mai consistentă dacă nu vă pot mări salariul și o să va bucurați de un câștig, așa cât de cât.

Rac
Or să vă parvină actele careau stat pe la șefi ca să vă fie semnate și o să faceți progrese în mai multe direcții. Vă pot intra bani și să va descurcați cu toate cheltuielile, să le luați alor voștri ce-și doresc și să vă pregătiți de sărbători, așa cum se cuvine.

Leu
Poate vă faceți planuri de căsătorie, vă interesați de o locuință ca să va mutați după sărbători, va doriți și un copil. O să vă puteți pune în valoare niște calități și să vă dedicați, cu totul, unei activități care să vă ofere un alt statut profesional – poate porni de la un hobby.

Fecioară
E posibil să achitați online niște facturi, plăți pentru diverse, și să legalizați și o situație, să transmiteți acte, să le semnați. Poate-o să faceți niște deplasări să faceți rost de produse pentru sărbători, poate mai luați și diverse lucuri pentru casă, c-ar mai fi de înlocuit niște piese prin gospodărie și costă.

Balanță
Sunt lucruri legate de școală pe care trebuie să le rezolvați zilele astea, ca să nu rămână în aer o materie, s-aveți mediile încheiate. Mai aveți plăți de făcut, pot fi și din urmă și să vă socotiți banii să v-ajungă până după sărbători, că e un iureș în dreptul banilor din cont.

Scorpion
Poate-o să puneți deoparte niște bani ca să vă schimbați mașina dacă vedeți că nu mai răspunde la comenzi. Cu acea energie suplimentară puteți demara un proiect care să vă aducă bani și glorie și să vi le păstrați și pe parcursul anului care vine, ar fi frumos.

Citeste mai mult pe PRO TV

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *