Astrofun

Horoscop 9 noiembrie, cu Neti Sandu. Reușită importantă pentru Pești

Lucrurile pe care le așteptam de multă vreme se întâmpla aparent de la sine, dar munca voastră nu a fost, iată, în zadar.
Horoscop 9 noiembrie, cu Neti Sandu BERBEC

Pare să se regleze situația financiară, vin bani din mai multe surse și o să vă acoperiți cheltuielile acestei perioade, poate o să apelați și la un împrumut bancar.

Horoscop 9 noiembrie, cu Neti Sandu TAUR

O să negociați un job, o funcție, e nevoie de voi și o să vă jucați cartea, că sunteți conștienți de valoarea voastră și nu vreți să munciți pe degeaba.

Horoscop 9 noiembrie, cu Neti Sandu GEMENI

E o atmosferă efervescenta la serviciu și poate vă alegeți cu un proiect nou și se observă și bani care pot veni pe mai multe filiere, dar cum sunteți obișnuiți.

Horoscop 9 noiembrie, cu Neti Sandu RAC

O să interacționați cu niște oameni care sunt implicați într-un proiect cu largi perspective și or să vă convingă să puneți și voi umărul și o să fiți de acord.

Horoscop 9 noiembrie, cu Neti Sandu LEU

Și vouă par să vă ajungă niște bani în cont și să vi se facă niște reduceri la cumpărături, în special pentru casă, poate faceți reparații, o reamenajare.

Horoscop 9 noiembrie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

Munca în echipă o să meargă mai bine, în perioada asta, exista un țel comun, vă și sincronizați cu cei din grup și se poate să fie cu succes și în varianta online.

Horoscop 9 noiembrie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

Poate abia acum vi se dau niște bani în plus la salariu și o să vă luați lucrurile care vă lipseau, că ați tot așteptat să se regleze aspectul ăsta financiar.

Horoscop 9 noiembrie, cu Neti Sandu SCORPION

Sunteți în formă și o să puteți rezolva o serie de lucruri complicate, că aveți strategie, o viziune clară și totul o să meargă struna, o să aveți succes.

Horoscop 9 noiembrie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

Se poate să luați niște bani și să vă cumpărați diverse lucruri utile pentru munca de acasă, dar și pentru studiu, ca să se poată funcționă perfect de acasă.

Horoscop 9 noiembrie, cu Neti Sandu CAPRICORN

Poate vi se propune o colaborare și o să o și acceptați, că e în stilul vostru și o să vă asigure un venit constant, și munca poate începe și în ianuarie.

Horoscop 9 noiembrie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR

O să vă aflați în centrul atenției poate pentru că munca voastră a vorbit de la sine și vi se oferă o răsplată, o provocare și posibil bani.

Horoscop 9 noiembrie, cu Neti Sandu PEȘTI

Se conturează o reușită în plan intelectual, luați un examen, vă sunt apreciate ideile, poate veți fi aleși lideri de opinie, poate fi o reconfirmare a valorii.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *