Astrofun

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru ziua de 14 septembrie. Provocări uriașe pentru zodii

Astrologul Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni de ultima oră pentru ziua de miercuri, 14 septembrie 2022. Vin vești bune pentru nativii din zodia Berbec, care vor câștiga sume uriașe, dar și provocări pentru Scorpioni. Săgetătorii muncesc foarte mult astăzi.

Iată previziunile pentru ziua de azi:

Berbec

Berbecii pot câștiga bani sau pot rezolva lucruri la locul de muncă împreună cu echipa, astfel încât să nu mai piardă sau chiar să câștige bani, dar cel mai probabil vor câștiga. În plus, inovații și originalitate.

Taur

Taurii se cred capabili și își găsesc curajul să ia inițiativa, fie în diverse proiecte, fie și să-și mărturisească sentimentele. E bună zi sentimental.

Gemeni

Pentru Gemeni, acest “eu pot” înseamnă răbdare, toleranță, mai ales răbdare, lucru la care nu sunt premianți și mai ales în relațiile de familie, li se cere să aibă tact cu cei apropiați. Bună zi și pentru sănătate.

Rac

Pentru Raci, ziua este aducătoare de prietenii și de mâini întinse, ajutoare pe care le pot primi datorită cunoștințelor pe care și le-au făcut de-a lungul timpului. Rețeaua de prieten se activează.

Leu

Leii iau decizii chiar și peste șefi sau împreună cu șefii, dacă le acceptă originalitatea și creativitatea, dar ideile lor sunt mult mai productive și pot aduce mai mulți bani.

Fecioară

Pentru Fecioare, ziua aceasta cu “eu pot” înseamnă să bată la uși și să insistă până când ele să deschid, pentru că pot obține un act sau o aprobare foarte importantă pentru ei.

Balanţă

Balanțele – e mai important ce poate omul de lângă ei și pe care îl susțin sau află de niște planuri și de niște proiecte și asistă de la distanță, sprijină de departe.

Scorpion

Pentru Scorpion, este o zi a propunerilor pe care le avansează către persoane cu care vor să colaboreze și pot fi acceptate aceste propuneri pentru că știu să farmece și e bine să conteze pe magnetismul lor.

Săgetător

Săgetătorii lucrează de zor astăzi și pentru că se țin de treabă, au persistență și izbutesc la finalul zilei pot culege niște roade frumoase.

Capricorn

Pentru Capricorni, această zi a puterii și a limitelor pe care le depășim are și în cazul lor o valoare extraordinară, atât în relațiile cu oficialii, acolo unde au de rezolvat probleme și știu să insiste cu farmec este adevărat, dar și în relațiile sentimentale. Se anunță călătorii romantice.

Vărsător

Vărsătorii pot realiza lucruri în casă. Fie se concentrează și au nevoie de singurătate pentru a termina o treabă, fie chiar se ocupă de casă, dar fac lucruri extraordinare.

Pești

Pentru Pești, ziua este aducătoare și în cazul lor de idei grozave pe care le pun în practică. Planurile trec de pe hârtie în viața reală și pot avea fantastic succes, inclusiv aplauze și apreciere.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *