Astrofun

Horoscop Cristina Demetrescu. Cele 3 zodii care se scaldă în bani în perioada următoare

Cristina Demetrescu a prezentat previziunile astrale pentru începutul lunii septembrie 2022. Potrivit astrologului, în această perioadă, câteva zodii au o relație mai deosebită cu banii.

Horoscop Leu
În această perioadă, Leii trebuie să fie atenți cum comunică. Mercur retrograd este pe zona de comunicare și s-ar putea să încurce borcanele, să încurce lucrurile și dintr-o încurcătură de genul acesta se propagă și Mercur ține mult retrograd. În schimb, au foarte mare noroc la bani în perioada asta, fie cadouri, vând ceva, se descurcă.

Horoscop Fecioară
Feciorele cheltuie pentru etichetă. Nu ai bani, încearcă să te adaptezi ca să-ți fie și ți-e bine. În schimb, Venus le ajută foarte mult pe Fecioare. Suntem și în zodia Fecioarei. Slăbesc, arată bine, se îmbracă, își găsesc starea de bine sau se pot îndrăgosti, pentru că Venus este responsabil cu iubirea.

Horoscop Vărsător
Vărsătorul se cam sucește din punct de vedere spiritual, ideologic, în funcție de stările lui, în funcție de anumite situații. Azi există Dumnezeu, mâine nu mai există Dumnezeu. Ar trebui să caute în universul apropiat, nu foarte îndepărtat, că el este de foarte multe ori cauza unor probleme. Primesc banii, însă. Vărsătorii au două săptămâni foarte profitabile.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *