Astrofun

Horoscop Cristina Demetrescu: Zodia care pierde mulţi bani în perioada următoare

Cristina Demetrescu anunță o perioadă complicată pentru mai mulți nativi din horoscop. Care este zodia care va avea mari probleme cu banii!

Horoscop Cristina Demetrescu: În timp ce Taurii vor prinși cu probleme financiare, nativii zodiei Berbec trebuie să aibă grijă pe alte planuri. Atenție la muncă, dar și în familie și nu încercați să forțați oameni care nu sunt de acord. Asta poate genera mai multe problemele decât credeți. Pe de altă parte, pe plan profesional, nativii acestei zodii sunt foarte bine aspectați.

”Berbecii pot avea probleme legate de un grup de care aparțin, fie că este vorba de familie sau de locul de muncă. Nu stau bine cu comunicarea și vor încerca să forțeze ceva ce nu poate fi forțat, din această cauză se vor isca mai multe discuții. În plan profesional, așteaptă anumite promovări, schimbări, care vor întârzia să apără până în luna februarie”, spune astrologul.

Gemenii trebuie să fie atenți la ce planuri își fac și să vadă dacă într-adevăr au timp suficient pentru a le duce la bun sfârșit. Atenție la cheltuieli în următoarea perioadă.

”Studenții care urmează să intre în sesiune trebuie să fie atenți, deoarece se poate lăsa cu restanțe. Nativii Gemeni își doresc să ducă la bun sfârșit, cu orice preț, anumite planuri care, momentan, nu duc nicăieri. Din această cauză pot avea cheltuieli mari și inutile”, recomandă Cristina Demetrescu.

Atunci când problemele financiare apar, uneori devin din ce în ce mai dificil de gestionat. Tocmai din acest motiv, astrologul Cristina Demetrescu îi avertizează pe nativii acestei zodii încă din timp.

”Nativii zodiei Taur vor trebui să plătească taxe sau amenzi, care le vor afecta bugetul în această perioadă. Nu este bine să-și facă planuri de vacanță, investiții sau anumite programări, deoarece acestea se pot anula”, spune astrologul, potrivit showblitz.ro.

Rac
Este recomandat ca Racii să nu facă investiții care nu sunt necesare, deoarece i-ar putea pune în încurcătură. Aceștia trebuie să se rezume la acele cheltuieli obligatorii, precum mersul la medic sau plata facturilor lunare. În plan emoțional, luna ianuarie este marcată de discuțiile cu partenerul de viață.

Leu
Leii vor avea probleme complicate în plan conjugal. Există riscul unui divorț și chiar al unui proces. Vor avea parte de mult stres la locul de muncă, unde vor exista discuții despre program și salariu, iar acest lucru le va produce și foarte mult stres. Totuși, vor reuși să-și ducă la bun sfârșit planurile.

Fecioară
Se poate schimba ceva la locul de muncă, iar acesta lucru le va face să se adapteze mai greu. Fecioarelor nu le convine, neapărat, atmosfera, însă se vor adapta. În plan sentimental, apar surprize. Pot transforma o prietenie într-o relație sau mai pot oferi o șansă partenerului actual.

Balanță
În luna ianuarie, educația copiilor le va da de furcă Balanțelor. Trebuie să-și regândească programul și timpul petrecut alături de cei mici. Vor avea nevoie de puțin ajutor în familie și se gândesc serios să angajeze o bonă.

Citește mai mult pe FANATIK

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *