Astrofun

Horoscop de final de an. Cum încheie zodiile anul 2021

Berbec – Deși nu ești genul care să rămâi blocat în trecut, te încearcă inventarul lucrurilor făcute și a cuvintelor spuse. Retrogradarea lui Marte te va face să cazi pe gânduri și vei încerca să analizezi anul 2021 și să corectezi deciziile pe care le poți considera greșite.

Finalul lui 2021 te poate prinde împăcat cu gândurile, numai dacă reușești să rezolvi problemele active, astrologic vorbind ai toate șansele să treci în 2022 fară rămășițe.

Taur – Viața sentimentală poate suferi schimbări majore. Cei care se află într-o relație o pot consolida și trece în etapa următoare. Taurii singuri au șansa să își umple golul alături de un partener pe gustul lor. Ce poate fi mai frumos decât sărbătorile petrecute cu persoana iubită?

Valul emoțional care te curprinde te ajută și în viața de familie. Ești mai maleabil și dispus la compromisuri pentru cei dragi. Ai si noroc în plan financiar, semene bune finalul de an are.

Gemeni – Ai avut un an greu, plin de provăcări, compromisuri, ba chiar pierderi. Atenuarea problemelor tale survine în decembrie, lună care deobicei îți este favorabilă. Valul de energie negativă reușeste să fie spart cu ajutorul astrelor, însă ai grijă linia este foarte subțire.

Financiar situația ta nu se schimbă, stagnează, iar personal lucrurile se pot schimba, numai dacă ești antent(ă) la semnele trimise spre tine. Trecutul este prezent și-n viața ta.

Rac – De mult cauți răspunsuri la multe întrebări ce țin de parcursul tău din ultimii ani, simți că nu ești împlinit chiar dacă ai avea toate motivele să fii. Nemulțumirile te apasă și vor ieși la suprafață spre finalul lui 2021 , însă acum ai ocazia să le atenuezi, să rezolvi problemele și să faci schimbările necesare pentru ca împlinirea ta să fie cea dorită.

Situația ta financiară nu este stabilă, alt lucru care nu te ajută în acest moment, însă după jumătatea lunii decembrie ai toate șansele să schimbi ceva în acest sens.

Leu – Sărbătorile te iarnă te vor prinde în cea mai bună formă din ultimii ani. Reușești să culegi roadele muncii tale și asta îți dă confortul pe care-l căutai.

Ai grijă la sănătate, s-ar putea să ai ceva bătăi de cap, însă nu cu probleme grave. Ai grijă de tine și nu mai evita odihna.

Fecioară – Rezumat în doua cuvinte, finalul anului 2021 pentru tine ar putea suna cam asa: emoție și implinire. Da, ai auzit bine, ai parte de tot ce îți dorești de sărbători, banii nu lipsesc, cei dragi îți vor fi alături, meniul complet îl stabilești tu, astrele s-au asezat în așa fel încât toate îți vor merge bine.

Ai grijă doar la ritmul de cheltuit banii

Balanță – 2021 a fost plin de provocări, nici finalul anului nu va fi altfel, însă puțin mai liniștit. Agitația din ultima perioadă te-a cam obosit, nu ești în formă și nu prea ai chef de pregătirile pentru sărbători, însă un val de energie te va cuprinde în decembrie și vei reuși să îți duci planurile la bun sfârșit.

Emoțional luna noiembrie îți aduce câteva semne de întrebare, chiar dacă asta îți crează pentru început un disconfort, vei reuși să închizi toate semnele de întrebare.

Scorpion – Numeri zilele până la finalul anului 2021 pentru ca nu ești prea mulțumit de cum a decurs acesta. Deși ți-e greu să crezi, vei reuși să duci la bun sfârșit toate proiectele începute și nu vei lăsa nimic în urmă.

Ai planuri mari pentru 2022, așa ca este recomandat să îți pui în ordine ideile și să hotărăști pe ce te focusezi.

Săgetător – Semne bune anul nou are și încep să fie vizibile după data de 15 noiembrie. Recomandarea astrologilor este să fii pregătit pentru schimbări, pentru ca valul va fi mare și riști să nu știi ce decizii să iei sau pe ce cale să o apuci.

O dragoste nouă se arată în zare, fii pregătit să o întâlnești.

Capricorn – Te-ai incăpățânat mult să iasă lucrurile cum vrei tu, acum e momentul să realizezi ca nu toate sunt așa cum le-ai plănuit și să nu faci o dramă din asta.

Financiar întâmpini probleme, atenție mare în perioada 20 noiembrie – 7 decembrie.

Vărsător – Finalul lui 2021 îți aduce liniștea pe care ai căutat-o, din multe puncte de vedere. Situația financiară devine stabilă, relațiile se consolidează, ai toate motivele să spui că 2021 a fost un an bun.

Privește liniștit spre 2022, 2021 este ca și rezolvat.

Pești – Planurile de ați schimba viața se vor concretiza mult mai bine în ultimele zile ale lui 2021. Ia o hârtie și asează toate planurile că să nu riști să omiți pașii.

Financiar ești preocupat, dar situația se reglează rapid.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *