Astrofun

Horoscop de weekend 17-18 septembrie 2022. Ce au rezervat astrele

Horoscop de weekend 17-18 septembrie 2022. Află ce surprize au rezervat pentru tine astrele și vezi ce trebuie să faci pentru a profita de tot ce îți oferă acestea. După această săptămână, află daca lucrurile vor merge bine și, în caz contrar, ce trebuie să faci pentru a te asigura că nu vei avea nimic de pierdut. Citește aici horoscop de weekend pentru toate zodiile.

Berbec

Simți nevoia de o pauză, însă treburile casnice nu se vor face singure. În prima parte a weekendului ești solicitat în multe locuri, iar invitațiile în oraș parcă nu se mai opresc.

 

Taur

În weekend vă veți întâlni cu un apropiat și veți povesti, având în vedere că nu v-ați mai văzut de mult timp. Duminică este rost de bani, drept pentru care le veți face cadouri apropiaților.

Gemeni

Este timpul să fii relaxat și să te lași dus de curentul vieții, deci nu fii prea strict și controlant, acum că ai șansa să îți împlinești nevoile emoționale profunde. Fii mai apropiat de cei dragi în acest weekend.

Rac

În aceste zile, intuiția îți este destul de puternică. Ești în special cuplat spre ce se întâmplă în casa ta și în viața ta de familie. Asta iîț poate da unele idei despre ce probleme vrei să gestionezi și ce îmbunătățiri vrei să faci.

Leu

În acest weekend este posibil să reiei o relație de dragoste de la distanță și de a lămuri aspectele care au rămas în suspans de ceva timp. Păstrează-ți entuziasmul pentru a evita un nou eșec pe plan sentimental.

Fecioară

Nativul Leu este în centrul atenției, chiar dacă nu face eforturi mari în acest sens. O vizită din partea unui apropiat va anula o întâlnire importantă de afaceri, însă nu veți avea nimic de pierdut.

Balanță

Un cadou din partea unui membru al familiei vă va face să simțiți că sunteți apreciat de cei din jur. Dacă sâmbătă nativul se va ocupa de starea de sănătate, duminică va primi o vizită de multă vreme așteptată.

Scorpion

În acest weekend poți avea loc transformări atât în casă, cât și în relația de cuplu. Există șansa ca o persoană iubită din trecut să te caute pentru a-ți reaminti momentele plăcute petrecute împreună.

Săgetător

Te pregătești pentru o călătorie în interes personal. Fii atent la toate detaliile, pentru a nu omite ceva important, care să vă strice complet planurile la care ați lucrat atâta timp și la care ațipus suflet.

Capricorn

Duminică este rost de bani sau cadouri. Nativul va fi recompensat pentru ajutorul său. Nu este exclusă o petrecere surpriză și nici o plimbare puțin mai îndepărtată, pentru a ieși din stresul din ultima perioadă.

Vărsător

Te descurci mai bine cu banii și decizi să faci o vizită unor prieteni dragi pe care nu i-ai mai întâlnit de multă vreme. Fii totuși atent la buget și ascultă și părerea partenerului în ceea ce privește cheltuielile.

Pești

În acest weekend vei avea parte de multe drumuri de făcut și multe evenimente în sânul familiei. Ai tendința să te lași purtat de val și să cheltui mai mult. În cazul în care rămâi fără bani, poți apela cu încredere la prieteni.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *