Astrofun

Horoscop de weekend cu Camelia Pătrășcanu

Berbec

Berbecii pot avea parte de experienţe inedite pe care chiar ei le iniţiază. Nu ţin cont de alţii şi fac trăznăile pe care şi le-au propus.

Taur

Pentru Tauri, ziua este aducătoare de linişte şi pace, poate chiar vor să stea singuri în colţul lor acasă sau în altă parte, dar îşi încarcă bateriile.

Gemeni

Gemenii au chef de drum şi bine le-ar sta între prieteni. Vorbesc mult, împărtăşesc multe, important e că au oameni de încredere printre ei, se simt bine.

Rac

Pentru Raci, ziua este mai practică şi au chef să facă lucruri inedite pe care nu le-au mai încercat până acum. Unii poate chiar lucrează pentru birou sau au ei nişte proiecte în minte.

Leu

Leii se răsfaţă astăzi şi este posibil să pregătească o excursie lungă sau chiar să pornească la drum deja. În tot cazul, sunt încântaţi de aventurile care îi aşteaptă.

Fecioară

Fecioarele ar putea să aibă o zi minunată dacă se află lângă persoanele potrivite, dacă se lasă pe mâna unor specialişti, poate că încearcă nişte terapii. În tot cazul, pentru corp, pentru sănătate, este o zi minunată.

Balanţă

Pentru Balante, ziua poate aduce în cazul lor distracţie, dar cumva depinde şi de partenerul de viaţă sau de omul de lângă ei, dacă e o distracţie pe placul lor, atunci aspectele sunt bune, deci iese bine până la urmă.

Scorpion

Scorpionii au de lucru, sunt preocupaţi de afacerile lor, iar dacă se distrează, iau distracţia foarte în serios şi organizează pe toată lumea.

Săgetător

Pentru Săgetători, ziua poate aduce voiaje, fie spirituale sau culturale, au experienţe deosebite, sau voiaje geografice şi sunt plimbăreţi astăzi.

Capricorn

Capricornii acordă mai multă atenţie partenerului şi familiei, fac o surpriză frumoasă celor din jur, pentru că vor cumva ca cei din jur să se simtă bine.

Vărsător

Vărsătorii sunt interesaţi de cum îi vede lumea şi pot avea nişte întâlniri unde apariţia lor este spectaculoasă, le place să producă acest efect asupra celorlalţi şi le iese.

Peşti

Pentru Peşti, o zi potrivită pentru muncă, pentru că sunt inspiraţi şi lucrează mai lejer, mai ales dacă nu sunt la birou, ci acasă şi pot lăsa imaginaţia să îşi dea drumul să funcţioneze lejer.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *