Smart

Horoscop decembrie 2021. Zodiile care vor avea un noroc colosal la sfârșit de an

2021 se încheie într-o notă optimistă pentru majoritatea zodiilor, susțin astrologii. Câțiva nativi vor vor putea spune că au totul: bani, dragoste și succes.

Berbec

Astrele nu au vești bune pentru tine în ce privește viața sentimentală. Nu vei avea parte de armonie și de consens, astfel că va trebui să îți canalizezi energia în alte direcții. Concentrează-te pe pregătirile pentru sărbători, profită de reducerile de sezon și cumpără cadouri sau ceva ce îți doreai de multă vreme. În plan profesional, decembrie este o luna favorabilă, în care imaginația îți este pusă la încercare. E și o luna perfectă pentru a câștiga bani. Poți spera, de exemplu, la o primă de Crăciun generoasă.

Taur

Închei anul într-o notă optimistă. Lucrurile par să-ți meargă mai bine în această perioadă, apar proiecte noi, colaborări noi și te întrebi unde au stat ascunși până acum toți acești oameni care vin cu propuneri de parteneriate. Știai că lucrurile nu pot merge prost la nesfârșit și iată că a venit și vremea să te afirmi. Viața personală tinde și ea să fie destul de tumultoasă luna aceasta. O relație începută ca una de amiciție evoluează rapid, punând capăt alteia vechi. În ciuda cheltuielilor obișnuite acestei luni, vrei să îți păstrezi bunăstarea financiară.

Gemeni

Tragi tare în perioada asta la serviciu. După data de 11 decembrie vine un mare succes profesional! Sunt multe proiecte începute care trebuie terminate și cum sărbătorile se apropie și odată cu ele și concediul ai foarte mult de lucru. Chiar și în condițiile astea ești foarte receptiv la semnalele celor din jur, la sentimentele lor. Pentru cei singuri, se întrevede o aventură incitantă la orizont. Mai exact, sunt șanse mari ca sărbătorile să îi prindă într-o relație. Atât starea de spirit, cât și starea fizică se îmbunătățesc.

Rac

Ultima lună a lui 2021 e promițătoare pentru nativii Rac. Vei avea parte de împlinire profesională și de satisfacții financiare. Activitatea profesională îți este stimulată și îți va aduce noi oportunități de a ieși în evidență în fața șefilor. Vei avea totodată și o stare energică și vei avea chef de tot mai multe aventuri. Pe de altă parte, nu ți-ar strica o serie de controale medicale pentru a depista cauza durerilor din ultima vreme.

Leu

Decembrie este luna în care majoritatea oamenilor își fac bilanțul și planuri pentru anul care vine. Nu e valabil și în cazul tău, care ești gata să schimbi de pe acum traiectoria vieții. Sunt șanse mari să îți schimbi jobul, cu unul mai bine plătit și la care experiența ta profesională să fie cu adevărat apreciată. E posibil chiar să te apuci de o afacere pe cont propriu. Neînțelegerile domestice sunt pe cale să se atenueze, iar în pragul sărbătorilor va reveni un aer de armonie în relația de cuplu.

Fecioară

În decembrie, îți vei deschide inima iubirii și te vei îndrăgosti de o persoană care te curtează de ceva vreme. Dacă ești implicat într-o relație, vei analiza în detaliu problemele de cuplu și vei ajunge la un compromis cu partenerul/a. Vei avea mai multă energie profesională și mai mult noroc la muncă, reușind să o serie de câștiguri financiare. Atenție mare la excesele alimentare din această lună, căci sunt șanse mari să iei câteva kilograme în plus de care vei scăpa cu greu.

Balanță

Decembrie vine cu o serie de schimbări, de inițiative pentru care ai nevoie de consiliere. Indicat ar fi ca măcar în acest moment de cotitură să asculți părerile celor din jur. Se ivesc multe oportunități, dar trebuie să le cântărești cu atenție. Pasiunea și sexualitatea vor fi cuvintele de ordine în viața ta sentimentală, iar astrele îți garantează sărbători pline de erotism. Gestionează-ți cu atenție starea de nervozitate care te va cuprinde uneori.

Scorpion

E timpul să te menajezi. Ai tras de tine anul acesta, forțând limitele, iar oboseala își spune cuvântul. Nu mai ai energie, nu mai dai randament, simți nevoia unei pauze și e momentul să te bucuri de o pauză de la tot ce te-a acaparat în ultima perioadă. Vei câștiga niște bani nesperați, pot fi o recompensă pentru un ajutor pe care l-ai oferit cândva. Sau poate fi o primă de merit. Gândul ți-e departe, la o persoană cu care ai vrea să legi o relație întrucât o admiri și îți place felul în care vă înțelegeți.

Săgetător

O duci bine în decembrie pe toate planurile. Pare să nu îți lipsească nimic. Te bucuri de viață, de admirația celor din jur și dincolo de asta, o sumă frumușică e pe cale să-ți intre în cont. E o recompensă pe care o primești acum la final de an sau un câștig pe care îl obții în urma unei tranzacții avantajoase. Cert este că vei avea bani de sărbători să te poți distra în voie sau să-ți faci un cadou de valoare la final de an. Sunt și oportunități de relaționare, noi prieteni, noi iubiri.

Capricorn

Chiar dacă la prima vedere ești o persoană rece, distantă, în realitate ai o inimă mare și simți nevoia ca măcar acum, în preajma sărbătorilor, să te bucuri de apropierea celor dragi. Îți deschizi sufletul mai mult decât de obicei și ești dornic de romantism. Concentrează-te pe proiectele neterminate, însă atenție, căci prea multă muncă te predispune la recidivarea unor afecțiuni mai vechi. E posibil și să te pomenești cu o mărire de salariu la care nici nu te așteptai.

Vărsător

Entuziasmul tău sentimental este moderat în această lună, iar în unele momente îți va lipsi cu desăvârșire. Din păcate, nu prea ai noroc în dragoste în decembrie. În schimb, vei obține rezultate excepționale la serviciu, vei fi lăudat de cei cu funcții mai înalte și e posibil chiar să promovezi acum, pe final de an, așa încât 2022 să îl începi de pe o altă poziție. Totodată, vor veni și banii și e o lună perfectă în care să îți faci un cadou pe gustul tău.

Pești

Decembrie va fi o lună dificilă, cu atât mai mult cu cât te vei vedea nevoit să îți impui punctul de vedere la serviciu. Colegii și superiorii nu vor vedea cu ochi buni noua ta atitudine, ba chiar s-ar putea să te sancționeze. Va fi, în schimb, o luna norocoasă în ceea ce privește latura sentimentală, așa că ar fi bine să rișți pentru că vei câștiga. Din punct de vedere al sănătății, nu ți-ar strica să faci mai multă mișcare, mai ales că ești predispus să acumulezi kilograme de sărbători.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *