Astrofun

Horoscop iulie 2022, cu Cristina Demetrescu

Luna Nouă în zodia Rac are un impact important asupra tututor zodiilor. Astrologul Cristina Demetrescu afirmă că acest lucru aduce o energie nouă care schimbă registrul pentru foarte multe zodii.

Va trebui să ne așteptăm la o lună cu emoții intense, a explicat astrologul Cristina Demetrescu într-o emisiune TV.

Iată principalele previziuni astrale:

Berbec
Berbecul trebuie să-și scoată la bătaie diplomația, pentru că poate să obțină e vrea, dacă știe să comunice. Este pe un nou început de viață, aș putea spune, dar asta vine și cu niște cheltuieli. Primește și vești bune în această perioadă cu Venus în Gemeni.

Taur
Taurul va fi foarte activ în această perioadă, dar poate pe unii care au în ADN chestia asta poate să-i facă mai posesivi, mai geloși. Unii Tauri s-ar putea să cucerească pentru palmares și ar putea să sară calul și, de fapt, să nu obțină ceea ce își doresc dacă sunt pe repede înainte. Au o perioadă bună din punct de vedere financiar.

Gemeni
Pe Gemeni Venus îi poate focusa de la probleme mai importante, pentru că au capul puțin în nori, se simt bine, se simt admirați în această perioadă, poate se îndrăgostesc, însă sunt și niște probleme de sănătate care s-ar putea să trebuiască rezolvate, dereglări hormonale, intervenții chirurgicale, dentare, în zona ORL. Totuși au o perioadă bună, pentru că Venus îi protejează, îi apără și trebuie să fie foarte atenți pentru că în spatele lor se duc niște discuții legate de bani.

Rac
Apar situații care le pun răbdarea la încercare, sunt luați pe sus de tot felul de probleme. Sunt însă și adorați în secret – s-ar putea ca cineva să îi urmărească, să le facă curte. Ar fi bine să nu aibă discuții legate de bani cu prietenii.

Leu
Leii au câteva ambiții profesionale care se corelează și cu câștigurile materiale, adică știu de ce fac anumite demersuri, bazate nu atât pe prestigiu, cât mai ales pe calcule. Primesc ajutor și propuneri bune din partea prietenilor.

Fecioara
Fecioarele ar putea avea niște probleme medicale, deci dacă trebui să călătorească ar trebui să se asigure. Obțin anumite autorizații, rezolvă anumite probleme administrative, se îmbunătățește relația cu șefii, iar în prietenii, dragostea cu de-a sila nu se poate. Unde vede puțină răceală, Fecioara ar trebui să bată în retragere.

Balanța
La Balanțță, nu se poate și zona de confort și Luna de pe cer. Întotdeauna acolo este un preț de plătit – fie financiar, fie de energie, de voință, de planificare sau de sacrificiu. Iubiri dincolo de granițele țării pentru unele dintre Balanțe, călătorii frumoase. Iar pentru că Venus este pe casa dorinței se pot produce mici miracole. Atenție și la relația cu autoritățile în această perioadă.

Scorpion
Pentru Scorpioni, apar atacuri din partea partenerilor, pentru că este rost de căștig de bani, dar nu se pun de acord ce să facă cu acea sumă de bani. S-ar putea să greșească la nivel spiritual într-o chestiune de familie.

Săgetător
Săgetătorii pot face greșeli din oboseală, din cheltuieli. Este însă și o perioadă destul de adâncă pentru Săgetorii care sunt curioși de partea mistică a lucrurilor. Venus este pe casa căsătoriei, au parteneriate bune, împăcări, concilieri. Acum e momentul pentru subiectele alea mai piperate care nu pot fi discutate niciodată. Sănătatea ar putea să le aducă și lor niște cheltuieli mari.

Capricorn
Au o periodă bună din punct de vedere medical, profesional, se conturează o posibilă profesie plecată din pasiune, dar pot să și învețe, să evolueze. Tensiuni atât în dragoste, cât și în planul conjugal.

Vărsător
Cei care au gospodării, plantații, atenție la pagube. Vor trebui să fie atenți la munca lor, la ce au investit. Au o relație foarte bună cu copiii în aceaastă perioadă, pot face copii, se pot îndrăgoti, e o vară interesantă. Atenție și la metabolism, posibile probleme emoționale.

Pești
Câteva menajări interioare s-ar putea să le schimbe feng-shui-ul creierului. Au nevoie să facă un efort să își reamenajeze locuința sau biroul, pentru că asta le dă și o stare mult mai bună. Iar în privința planului sentimental, pare că e dragoste, dar nu e dragoste. Avem o Lună Nouă în zona Racului, emoții noi, dar cu Luna Neagră ne învârtim mai mult pe zona de ispite.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *