Ai grija

Horoscop karmic pentru săptămâna 19-25 septembrie 2022. Zodiile de aer sunt puse pe drumuri

Horoscopul karmic pentru săptămâna viitoare, 19-25 septembrie 2022, vine cu vești destul de plăcute pentru mai toate zodiile.

Pentru zodiile de aer, săptămâna cuprinsă între 19 și 25 septembrie va fi una plină de peripeții, conform horoscopului karmic.

Horoscop karmic pentru săptămâna 19-25 septembrie 2022

Balanțele, Gemenii și Vărsătorii (semnele de aer ale horoscopului european) au multe lucruri de rezolvat, dar prea puțin timp.

Oboseala și-ar putea pune amprenta în special asupra Vărsătorilor și Gemenilor. Bătăi de cap au și Balanțele, mai ales dacă trebuie să facă rost de hârtii, de semnături și de aprobări de peste tot.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) au o perioadă un pic mai liniștită. Pentru cel puțin 7 zile, totul se va mai armoniza în viețile lor. Racii reușesc să finalizeze proiecte complicate, unele planuri destul de grele, dar care au meritat tot efortul în cele din urmă.

Scorpionii pun mare preț pe cuvântul dat și vor respecta o serie de promisiuni pe care le-au făcut de-a lungul timpului. Unii dintre ei pot face cadouri persoanelor dragi. Apoi, dacă vorbim despre Pești, e o săptămână perfectă pentru reconcilieri sau reînnoirea jurămintelor de dragoste.

Zodiile de foc află secretele celorlalți

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) află câteva secrete despre unele persoane la care țin sau pe care le admiră de la distanță. Universul lor poate fi dat peste cap de ceea ce vor afla.

Citește mai departe pentru toate zodiile aici.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *