Astrofun

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 22 septembrie

Horoscop 22 septembrie, cu Neti Sandu. O veste bună, una mai colorată, e bine să fim pe poziții să contracarăm tot ce nu ne convine.

Vibrația zilei este 22 și o fapta bună va avea un efect de domino.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE BERBEC

Se poate să faceți față unui volum mare de treburi și totuși să nu puteți și totuși să nu puteți mulțumi pe toată lumea, în special pe șefi, dar o să recuperați pe parcurs.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE TAUR

E de lucru și la serviciu și acasă, poate vă confruntați și cu o stare de sănătate fragilă și o să mai cereți ajutorul ca să răzbiți.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE GEMENI

Vi se pot reproșa chiar și bunele intenții, dar să nu vă lăsăți intimidați de unii sau de alții, că voi sunteți de bună credință și basta!

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE RAC

Se poate să mai luați una, altă prin casă, cu banii pe care i-ați strâns, că-ncep să se deterioreze sau poate se demodează și vreți lucruri noi.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE LEU

Aveți de perfectat niște acte, să reactualizați buletin, pașaport, carduri, să vă puteți deplasa fără probleme și să puteți lua banii.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

Intră și ies bani, or fi datorii către bancă sau v-au rămas multe lucruri de cumpărat că le-ați tot amânat de la un salariu la altul.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE BALANŢA

O să stați la masa negocierilor să vă luptați pentru drepturile voastre și o să fiți suficient de flexibili cât să mai și cedați pe ici, pe colo.

HOROSCOP 22 SEPTEMBRIE SCORPION

Se pare că ați lasat sănătatea pe locul doi și-ncep să vă supere ba una, ba altă și e bine să-ntrebați medicul ce se-ntâmplă – că poate nu e nimic.

Citește în continuare pe PRO TV

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *