Astrofun

Horoscop Neti Sandu pentru miercuri, 6 iulie 2022

Berbec
Te caută acea persoană care vrea să vă faceți un program de timp liber. Este o zi perfectă pentru a organiza ceva pentru weekend.

Taur
Apar niște schimbări în viața ta. Este o zi numai bună să te organizezi în așa fel încât să ai activități comune cu cei mici.

Gemeni
Îți faci timp de mondenități, ieși mai des la socializare și o să scoți la iveală talentele pe care le-ai ținut ascunse.

Rac
Întrevedere cu cineva care îți oferă ceva de muncă. Te bucuri de niște bani în plus pentru că niciodată nu sunt de ajuns.

Leu
Vești amestecate, dar te mobilizezi din mers pentru a face față tuturor obligațiilor din plan profesional, care nu sunt deloc puține.

Fecioară
Scoate lista cheltuielilor și începe să achiți din ele, asta dacă nu vrei să te prindă concediul cu prea multe restanțe.

Balanță
Este un an bun de căsătorie pentru tine, în timp ce persoanele care sunt deja într-o relație își pot reînnoi jurămintele.

Scorpion
Rezolvi online reactualizarea unor acte, să nu mai pierzi timpul pe drum și să nu mai fie nevoie să stai la cozi.

Săgetător
E posibil să apară cineva care îți acaparează imaginația și te îndrăgostești lulea, dacă nu ai deja pe cineva în viața ta.

Capricorn
Îți poți reface viața de cuplu. Astrele anunță că te completezi foarte frumos cu persoana pe care tocmai ai întâlnit-o.

Vărsător
Îți faci cunoscute afacerile într-un cadru mai larg și sunt oameni cu greutate care, cu siguranță, te vor contacta după.

Pești
Iei lecții practice. E foarte posibil să te înscri la un sport sau mergi cu copiii la o activitate recreativă, la înot poate.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *