Astrofun

Horoscop Neti Sandu pentru vineri, 11 februarie

Neti Sandu anunță schimbări pozitive pentru unii nativi vineri, 11 februarie 2022, mai ales în viața sentimentală.

Vibrația zilei este 11, astfel că nativii vor avea succes în plan spiritual, potrivit astrologului de la Pro TV.

Horoscop Neti Sandu: vineri, 11 februarie 2022, pentru toate zodiile
Berbec
Poate organizezi o mică petrecere pentru copii sau o ieșire cu sania, în caz că mergi la rude pentru a sărbători ceva. S-ar putea să participi la o festivitate la care ai și tu ceva de făcut.
Taur
Te caută niște prieteni vechi ca să petreceți timp împreună și încerci să-ți iei liber ca să vă sincronizați. O să vezi mai clar ce se întâmplă în relația ta, unde e o lipsă de comunicare, afli niște vești.

Gemeni
Ieși în oraș alături de persoana iubită, care îți va da și niște explicații de care ai nevoie. Primești tot felul de invitații și încerci să le onorezi, pentru că ai deja un program încărcat.

Rac
Ai parte de o apariție surpriză și poate pleci undeva în weekend. S-ar putea să întâlnești pe cineva într-un grup de prieteni și să începeți o relație.

Leu
Ai de făcut treburi casnice și nu le poți amâna, pentru că vin musafiri în weekend. Până luni te gândești dacă să semnezi sau nu un contract sau dacă să iei în calcul și alte oferte care vor veni.

Fecioară
Plănuiești o cină romantică alături de partenerul de cuplu. Poate îți dedici câteva ore pe zi unui hobby care te ajută să te destinzi, dacă tot nu ai planuri să pleci undeva.

Balanță
Sunt șanse să ieși cu cineva la o întâlnire și să aducă o schimbare pozitivă în viața ta sentimentală. Te ocupi de amenajări prin casă, dar îți faci timp și de ieșit la plimbare.

Scorpion
Ai șansa să cunoști pe cineva care îți va aduce multă fericire în plan sentimental, dacă nu ai deja un partener. Poate vizitezi niște rude, ai un eveniment în familie și oferi o mână de ajutor.

Săgetător
Te bucuri de o veste sau de prezența cuiva și ai parte de schimbări în bine. Trebuie să insiști mai mult ca să recuperezi niște bani de anul trecut.

Capricorn
Cineva în care ți-ai pus mari speranțe vine să te vadă și lămuriți situația dintre voi. Se rezolvă anumite lucruri și ai mai multă încredere în proiectul în care te-ai implicat, pentru că cineva te susține.

Vărsător
Te pregătești de un eveniment care să te readucă în centrul atenției. Se rezolvă niște lucruri și te poți relansa în plan profesional, ai câteva proiecte noi.

Pești
O persoană de care ți-a fost dor te caută și poate stabiliți noi reguli de conviețuire dacă reluați relația. Poate pleci undeva la munte alături de prieteni.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *