Astrofun

Horoscop până în 2030. Trei zodii își redobândesc fericirea

Horoscop până în 2030 următorii 8 ani sunt cruciali pentru cei care au împlinit sau împlinesc în 2022 praguruile de vârstă de 22 de ani, 33 de ani, 42 de ani, 51 de ani și 73 de ani. Previziuni clare pentru zodiile vedetă ale acestei perioade!

Horoscop 2022-2030. 8 ani de importanți pentru 3 zodii

Începem cu zodia Leu care este a cincea zodie din horoscopul european și care în următorii 8 ani cunoaște o nouă lume în care întră fară să vrea. Principiile lor de bază vor fi puse foarte ferm la încercare, dar acesta nu este un semnal negativ și nici nu trebuie înțeles că este ceva de speriat.

Cele mai mai pozitive schimbări vor fi pe zona de carieră, influența zodiei Leu în funcții de conducere sau poziții de putere va fi una masivă.

În anul 2025 va fi o perioadă de regresie profesională și vă veți întâlni cu toți cei cu care ați colaborat în puncte esențiale, cheie și este foarte important să faceți pace.

Leii cârcotași, care sunt prea protectori și prea analizează fiecare literă din propoziție, trebuie să renunțe până în 2030 la acest aspect definitoriu al firii lor pentru că vor avea numai de pierdut.

Horoscop până în 2030: Celelalte 2 vedete

Luna mai este tranzitată de două zodii, taur și gemeni. Prin urmare schimbările și șansa uriașă de care beneficiază și acești nativi sunt de luat în seamă, dar cu mare atenție la semnalele trase și parcursul planetelor.

Gemeni

Trebuie calculat exact fiecare pas financiar făcut pentru că orice pot spune despre gemeni, dar nu pot afirma că nu vor avea ocazia să demonstreze multe în plan finaciar. Banii vor fi mereu la îndemână și talentul lor de a-i face și a-i cheltui și pe măsură este unul deosebit, chiar dacă din afară un geamăn pare haotic și deloc priceput să economisească.

Nici nu vor avea nevoie de economisiri, ci mai degrabă de gestionarea optimă a resurselor de care dispun.

Parcusul anilor până în 2030 aduce un atuu important pentru această zodie, mai precis logica și determinare sunt extrem de bine definite, chiar și-n bătălia planetelor de care tot auzim, vor fi evenimente astrale care îi vor bruia, dar nu atât de tare ca până acum.

Cei care sunt în pragurile de vârstă mai sus meționați sunt cei care vor face și cele mai salturi, dar asta nu înseamnă că ceilalți stau doar și admiră sau oftează, vâzând prosperitatea altora.

Familia este puțin aspectată în următorii 8 ani, nu pentru că nu vor avea parte de evenimente plăcute, dar planul carierei și cel financiar este cel mai bine aspectat și de aici și previziunile până în 2030 axate pe acest aspect.

Taur – „Faci sau taci”

Zodia Taur, rar văzută să tacă, va alege să urmeze un slogan scris de cei cu mintea clară: „Când ești mic începi să vorbești, când ești mare înveți să taci.” Poae ai zâmbit când ai citit asta sau ai spus că spun o prostie, cum să tacă un taur? Ei, 2022 le oferă cea mai importantă lecție de viață pentru parcursul celor 8 ani.

Cei care realizează că sunt într-un punct mort, renasc din propria cenușă și se îndreaptă spre noi orizonturi profesionale, iar odată ajunși în noua poziție, au senzația că sunt acolo de-o veșnicie.

Cei care rămân în industria în care s-au consacrat storc fiecare oportunitate de afirmare, de evoluție și de finanțe.

Pe zona familiei aspectul căsniciei este foarte bine pronunțat, majoritatea nativilor din zodia taur aleg să întemeieze oficial familii, care se vor mări, evident prin copii.

Liniștea de care au parte în plan emoțional, planul familiei și planul financiar îi face deosebit de calmi, de aici și vorba „și taurii pot tăcea câteodată”.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *