Astrofun

Horoscop săptămânal 12 -18 septembrie 2022, realizat de Neti Sandu. Mercur retrograd până pe 2 octombrie

Din 23 septembrie intră și Soarele în zodia Balanței, și vor ști și cei nehotărâți în privința căsătoriei dacă să facă pasul, sau să aștepte alte și alte certitudini și dovezi de dragoste!

Deocamdată exersăm totul pe maculator, și după 2 octombrie trecem pe curat! S-avem bafta!

Horoscop 12-18 septembrie 2022 – BERBEC
E o răscolire sufletească, poate pentru că n-ați spus un adevăr la momentul potrivit și el a săpat pe dinăuntru, și acum v-ați putea elibera de o povară.

Horoscop 12-18 septembrie 2022 – TAUR
E agitație la voi, aproape zilnic, și trebuie avut grijă de sănătate, pot fi chiar, periodic, vizite la medic, sau doar o programare ca să vedeți cum stați.

Horoscop 12-18 septembrie 2022 – GEMENI
O să interactionați cu niște oameni care vor să lucrați împreună, dar numai dacă nu sunteți prinși în alte proiecte, și atunci o să amânați colaborarea.

Horoscop 12-18 septembrie 2022 – RAC
Vin ceva recompense, bani, bonuri valorice, o primă. E un supliment financiar care poate veni, fie de la serviciu, fie din afară, că ați mai muncit în paralel.

Horoscop 12-18 septembrie 2022 – LEU
O să puneți niște lucruri în ordine ca să vă prezentați la un interviu, ori poate o să intrați în audiență la șefi, că vreți neapărat să vă pună la dispoziție o aparatură.

Horoscop 12-18 septembrie 2022 – FECIOARĂ
Noutăți care să vă dea un alt vibe, că se-ntamplă și ceva care vă place, și o să vă puneți toate resursele interioare la bătaie să atingeți un nivel superior

Horoscop 12-18 septembrie 2022 – BALANȚĂ
Noi provocari! Se fac presiuni să-ncepeți lucruri noi, pentru care s-ar putea să nu aveți pregătirea necesară, și totuși să vă dați peste cap și să reușiți.

Horoscop 12-18 septembrie 2022 – SCORPION
Vi se pot da acei bani pe care-i așteptați de multă vreme, și o s-aveți pentru cheltuielile acestei perioade, că s-au adunat cam multe si v-ați consumat și rezervele.

Horoscop 12-18 septembrie 2022 – SĂGETĂTOR
O să vă străduiți să fiți pe aceeași lungime de undă cu niște colaboratori, ca să munciți la unison, că știți sigur că o s-aveți de câștigat.

Horoscop 12-18 septembrie 2022 – CAPRICORN
Apar noutăți pe mai multe planuri, vin și oferte de munca și bani din surse colaterale și lucruri din trecut care rămăseseră fara un răspuns.

Horoscop 12-18 septembrie 2022 – VĂRSĂTOR
Voi sunteți în plin proces de reinventare și o să scoateți la iveală strategii și acele resurse pe care le-ați ținut ascunse, chiar și de voi.

Horoscop 12-18 septembrie 2022 – PEȘTI
Întrevedere cu un angajator care vă poate da de lucru, cu condiția să nu fiți prea ocupați, și o să fie o colaborare de cursa lungă și bănoasă totodată.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *