Astrofun

Horoscop special săptămâna 19-25 septembrie. De ce are nevoie fiecare zodie

Horoscop special pentru săptămâna 19-25 Septembrie. Astrele ne spun ce ar trebui să facem, ce nevoi avem în funcție de zodie pentru a depăși cu bine și această săptămână. Vezi ce ai de făcut în aceste zile, astfel încât să te bucuri de liniște deplină.

Zodia Berbec

Berbecii nu trebuie să renunțe la planurile lor, chiar dacă par de neatins. Au nevoie de mai multă ambiție decât de obicei, pentru că la acest capitol nu stau deloc bine.

Vezi și: Vești rele de la astre pentru finalul anului. Acești nativi dau de probleme

Zodia Taur

Taurii au nevoie să se pună pe primul loc în această perioadă. Acești nativi s-au cam neglijat și nu au mai ținut cont deloc de nevoile lor în ultima vreme.

Citește și: Zodia care va avea de suferit în luna octombrie. Nativul va lua totul de la zero

Zodia Gemeni

Gemeni au nevoie de mai mult timp pentru a-și îndeplini visurile. Adaptează-te acolo unde întâlnești noutăți și învață să faci sacrificii dacă este nevoie. Nu are rost să pierzi vremea.

Zodia Rac

Racii au nevoie să se liniștească, pentru că au trecut prin multe schimbări în ultima perioadă și sunt foarte agitați. Profită de această săptămână pentru a-ți pune ordine în gânduri și în suflet.

Zodia Leu

Leii au nevoie să creadă în ei, să se încurajeze singuri atunci când nimeni nu o face. Trec printr-o perioadă în care au nevoie de o vorbă bună mai mult decât orice.

Zodia Fecioară

Picioarele au nevoie să se îndepărteze de oamenii care nu aduc nimic bun în viața lor. S-au lăsat prea mult răniți de cei din jur și acum a venit momentul să rupă orice legătură.

Zodia Balanță

Balanța are nevoie să se iubească mai mult. Nu mai permite nimănui să te rănească, să re facă să suferi, în timp ce tu tragi din răsputeri pentru fericirea lor.

Zodia Scorpion

Scorpionii trebuie să își accepte trecutul. Nu este o Rușine că ai fapte din trecut, pentru că ele te definesc și la acel moment au fost tot ce ți-ai dorit. Acceptă să te iubești exact așa cum ești!

Zodia Săgetător

Săgetătorul are nevoie să își învețe lecțiile din trecut. Acești nativi au trecut prin multe experiențe, dar nu au extras din ele ceea ce trebuia să păstreze.

Zodia Capricorn

Capricornii au nevoie să nu mai lupte împotriva destinului. Nu mai forța lucrurile dacă vezi că nu se îndreaptă în direcția în care vrei tu și acceptă-le exact așa cum vin ele, pentru că nu ai de pierdut nimic.

Zodia Vărsător

Vărsătorii trebuie să aprecieze tot ceea ce au. Ești o persoană norocoasă, dar nu știi asta și ai face bine să nu mai complici lucrurile sau să visezi la unele care nu se vor îndeplini.

Zodia Pești

Peștii au nevoie să stea departe de oamenii toxici. Nu mai permite nimănui să intre în viața ta și să încerce să te controleze. Trebuie să vezi lucrurile exact așa cum sunt, nu așa cum vor alții să le vezi.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *