Astrofun

Horoscop Urania pentru perioada 4 – 10 februarie 2023

Berbecii nu vor fi relaxați; cei maturi pot lua act de o situație rezolvată „din afară”, care nu mai poate fi corectată sau readusă în discuție, legată de rolul lor într-o postură publică.

Horoscop săptămânal Taur – 4 – 10 februarie 2023 Zodia Taur.

Discuții parțiale; într-un dialog nu se va spune totul. Taurii vor păstra rezerve față de o persoană sau un grup, evitând să dea prea multe detalii și explicații; impresie precară în urma unei întâlniri în legătură cu un preopinent.

Horoscop săptămânal Gemeni – 4 – 10 februarie 2023 Zodia Gemeni.

Gemenii se vor eschiva, vor lucra „prin învăluire”, vor fi simpatici, veseli și vor încerca să abată atenția celor apropiați lor sufletește prin artificii. Context bun pentru interpreți sau pentru cei care lucrează în media și care pot face o impresie plăcută.

Horoscop săptămânal Rac – 4 – 10 februarie 2023 Zodia Rac.

Atitudine rezervată față de cei cu care nativul se va întâlni într-un cadru oficial; prudență în afirmații, reticență în angajamente, dar și condiții greu de acceptat. Cei născuți în zodia Racului vor avea tendința să „pună la inimă” tot ceea ce se va rosti în acel context.

Horoscop săptămânal Leu – 4 – 10 februarie 2023 Zodia Leu.

Cele două case ale sănătății vor sta sub semnul unei ipostaze astrale mai rigide, mai puțin expansive, care nu va permite o paletă largă de trăiri și reacții psiho-fiziologice. Ba, mai mult, Leii vor avea tendința să-și conserve energia fizică, să se menajeze și să se izoleze de factorii de stres.

Horoscop săptămânal Fecioară – 4 – 10 februarie 2023 Zodia Fecioară.

Relații de prietenie anoste; Fecioarele vor simți deseori dorința de a se izola de o persoană apropiată lor ori de a pune o limită, o distanță sau o barieră între ei și aceea ori de câte ori respectiva cunoștință va abuza de răbdarea lor.

Horoscop săptămânal Balanță – 4 – 10 februarie 2023 Zodia Balanță.

În plan personal, ea le va oferi nativilor grație, eleganță, temperanță și delicatețe; în plan partenerial, însă, situația poate fi mai tulbure pe fondul unor colaboratori sau colegi de afaceri (de proiect) care se pot purta abuziv și contraproductiv.

Horoscop săptămânal Scorpion – 4 – 10 februarie 2023 Zodia Scorpion.

Cele două case ale comunicării nu vor oferi armonie astrală. Nativii înșiși ar putea să le arate celor din jur o latură mai dificilă mai ales în dialogurile pe teme spinoase unde vor da mesaje clare că nu cedează și nu renunță la ideile sau la principiile lor.

Horoscop săptămânal Săgetător – 4 – 10 februarie 2023 Zodia Săgetător.

Pe fondul unor demersuri mai vechi, făcute de Săgetători în vederea obținerii unor drepturi bănești sau materiale cuvenite, aceștia s-ar putea lovi de un refuz, de o tăcere sau de niște explicații sumare care, evident, nu-i vor mulțimi pe nativi.

Capricorn – 4 – 10 februarie 2023

Se va manifesta tendința unui refuz de a discuta chestiuni litigioase; nativii nu vor avea argumente noi, nu își vor fi schimbat atitudinea sau strategia și nu vor avea chef să-și piardă timpul cu discuții sterile care nu le vor permite rezolvarea cauzei.

Vărsător – 4 – 10 februarie 2023 Zodia Vărsător.

Cele două case ale sănătății nu vor fi aspectate în chip apăsător dar nici mare degajare și relaxare nu se arată. Nota generală va fi de oboseală, de plictiseală, de regrupare greoaie a forțelor fizice și psihice pentru desfășurarea activităților curente.

Horoscop săptămânal Pești – 4 – 10 februarie 2023 Zodia Pești.

Registru afectiv binecunoscut nativilor, nu tocmai ușor de reeditat dar mai ușor de controlat decât în alte dăți prin funcția reală, de protector, a planetei Venus plasată în casa I a personalității Peștilor.

Comments are closed.