Astrofun

Horoscop Urania pentru săptămâna 15 – 21 ianuarie

Urania a anunțat ce se întâmplă cu fiecare zodie în săptămâna 15 – 21 ianuarie 2022. Unii nativi primesc vești care s-ar putea să-i pună în dificultate.

În viața altora au loc evenimente importante.

Horoscop Urania pentru săptămâna 15 – 21 ianuarie 2022. Berbecul primește vești neplăcute
Berbec

Nu toate veștile vor fi foarte bune. S-ar putea ca nativul Berbec să fie nevoit să se concentreze pe unele teme. Stare specială sau interioară. Pot să apară și anumite evenimente legate de familie. Urmează o perioadă în care unii sunt mai deschiși spre lucrurile care le plac.

Taur

Pot să apară tot felul de situații incomode. Nereguli în acte, încurcături, iar nativii sunt obligați să-și consume energie pentru a pune lucrurile în ordine. Este și o perioadă în care pot să învețe diferite lucruri și sunt mai receptivi în ceea ce privește informațiile primite.

Gemeni

Gemenii s-ar putea să fie nevoiți să amâne unele plăți pentru a evita problemele financiare. Vor simți însă nevoia de a se afirma, de a face o impresie bună celor din jur, iar unii chiar au succes. Spre finalul perioadei vor face eforturi pentru a rezolva unele nereguli domestice neprevăzute.

Leu

Momente tensionate. Se vor enerva cumplit din cauza unui cunoscut. Acțiunile acestuia îi vor pune pe gânduri și s-ar putea să realizeze exact ce fel de caracter are persoana respectivă. Spre sfârșitul perioadei este posibil ca o relație sau un contract să se încheie destul de brusc.

Horoscopul complet pentru fiecare zodie, prezentat de astrologul Urania, poate fi găsit numai pe libertatea.ro.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *