Astrofun

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 4 – 10 iunie 2022

Horoscop săptămânal Berbec – 4 – 10 iunie 2022

Situații oarecum ciudate în urma cărora câte un Berbec poate să găsească metoda de a recupera niște bani. Răstimp favorabil pentru vizite, reuniuni și dialoguri cu persoanele cunoscute ocazional.

Horoscop săptămânal Taur – 4 – 10 iunie 2022

Orgoliile personale, ambițiile, încăpățânările celor mai în vârstă îi pot pune în dificultate pe cei născuți în zodia Taurului, care nu vor putea acționa în plan oficial (relații cu instituțiile), fiind necesare unor reglementări sau bunei administrări a respectivelor bunuri puse în discuție.

Horoscop săptămânal Gemeni – 4 – 10 iunie 2022
Universul afectiv va fi mai puțin crispat, dar și mai puțin serios sau profund. În acest peisaj destins, unii prieteni pot să se poarte ca niște „spărgători de petrecere”, scoțându-i pe nativi din sărite cu pretențiile, capriciile, ambițiile sau orgoliul lor exagerat.

Horoscop săptămânal Rac – 4 – 10 iunie 2022

Cei maturi ar putea avea o motivație corectă: suprasolicitarea în plan public (funcție, răspunderi, însărcinări speciale, activitate profesională complexă) în această perioadă.

Horoscop săptămânal Leu – 4 – 10 iunie 2022

Nu ridicați cota disputelor până la un conflict deschis cu persoanele dificile, cu funcție sau cu un anume statut care s-ar putea răzbuna sau reacționa disproporționat, simțindu-se jignite și „atacate”.

Horoscop săptămânal Fecioară – 4 – 10 iunie 2022

Luna va tranzita zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn multă stabilitate în gândire, viziune corectă, logică, rațiune precisă, netulburată de emoții și sentimente.

Horoscop săptămânal Balanță – 4 – 10 iunie 2022

Moment al delicateții, al grației, al detașării de asprimea și frugalitatea vieții cotidiene alcătuite din rutină, plictis și enervări. Balanțele își vor propune în mod explicit să nu se mai enerveze și să adopte o atitudine înțeleaptă. Citește tot

Citește continuarea pe Libertatea

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *