Astrofun

Horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu

Horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu. O săptămâna care începe cu Lună Nouă în Gemeni și ne oferă posibilitatea de a răsturna planurile financiare. Pentru că ne vin idei mai bune, conectăm oamenii și soluțiile și ne putem răzgândi într-un mod favorabil pentru noi. Ziua cea mai tensionată este miercuri, poate în familie sau legat de afaceri de familie, sau strict de biroul nostru și cum ne organizăm activitatea. Atenție și la aspecte juridice. Finalul de săptămâna se anunță vesel și cu prietenii.

Horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Berbec
Berbecii au o foarte bună perioadă pentru bani. Au un fler financiar extraordinar. Sunt mobilizați și motivați să lucreze și pot avea rezultate financiare. Iar Luna Nouă de luni le spune că dacă se gândesc un pic mai bine și privesc din altă perspectiva o situație ce țintește banii vor găsi soluții. Merită să se consulte cu oameni pricepuți pentru a nu pierde timpul. Miercuri tensiuni în familie, discuții legate de confort, de casă, sau chiar de membrii familiei, fiecare ce face, cum se desfășoară. Bine în weekend, cu petreceri și distracții.

Horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Taur
Taurii sunt într-o formă bună. Își aduc la suprafață talentele, frumusețea, calitățile, harurile. Sunt într-un moment bun de încredere în sine, curaj să inițieze noi activități și proiecte. Luna Nouă se produce în zona banilor. Trebuie să fie prosperi, vor să câștige bani dar într-un mod care le place și printr-o muncă ce le priește din toate punctele de vedere. Tensiuni administrative miercuri. Atenție la acte, la hărtii, ceva lăsat în urmă. În familie în weekend.

Horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Gemeni
Gemenii au o foarte bună perioadă pentru a repara, a înțelege, a conștientiza, pentru sănătate. Au de rezolvat niște treburi din spate pentru a putea merge înainte. Pentru că Luna Nouă se produce în semnul lor zodiacal luni. Tocmai de aceea este un moment de renaștere, un nou start, un nou ritm. Dar pentru a avansa rapid, cum le place lor, trebuie să se asigure că nu mai au resentimente, nu mai reproșează nimănui nimic, nu se mai ocupă de afaceri vechi, ci doar de lucrurile și perspectivele noi care se anunță în fața lor acum. Miercuri tensiuni financiare, posibile probleme cu banii, nu îi recuperează sau riscă să piardă bani, mai ales pe mâna cuiva care se roagă și îi imploră de ei. Călătorii frumoase în weekend.

Horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Rac
Pentru Raci o săptămâna care aduce multă susținere, popularitate, sociabilitate, cunoștințe noi diverse, invitații flatante ce au un inedit. Ajung în preajma unor oameni necunoscuți sau în locuri foarte speciale. Luna Nouă le spune că trebuie să fie cu ochii în șapte, cu urechile ciulite, să fie atenți la ce se vorbește, ce se gesticulează, pentru că își crează noi perspective, mai multe căi prin care își pot atinge obiectivele. Miercuri tensionați, nesiguri pe ei, timizi, sau nu prea au chef de ceea ce se întâmplă, deși au sarcini importante. În weekend, cu ochii pe bani și pot spori.

Horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Leu
Leii au o foarte bună săptămâna pentru reputație, pentru a luat decizii mari și a face lucruri mari, și pot veni cu idei surpriză. Își ascultă inima și intuiția, își impun decizia, și cumva îi animă și pe ceilalți să le fie alături. Luna Nouă este în zona socială, deci din acest moment își pot crește impactul asupra comunității, grupului de prieteni sau publicului lor. Miercuri atenție la sănătate. În weekend, de voie, și ei îi dirijează pe ceilalți și iese distracție mare.

Horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Fecioară
Fecioarele au o săptămâna bună pentru tot ce înseamnă acte financiare, ce vizează afacerile și bunul mers al lucrurile. Luna Nouă aduce o nouă poziție, mai subliniată în ierarhie. Faptul că au făcut lucruri bune, că au obținut rezultate începe să se vadă, sau ei vorbesc de reultatele lor. Relația cu șefii este subliniată la începutul săptămânii. Miercuri tensiuni suplimentare, trebuie să aibă răbdare cu o persoană mai năzuroasă. Iar în weekend ar face bine să se distanțeze, să facă o călătorie pentru a se depărta de zbuciumul cotidian.

Horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Balanță
Balanțele au succes financiar, mai ales datorită colaborărilor. Poate chiar oamenii foarte apropiați, partenerii de viață au succes și cumva se împărtășesc și ei din acest succes. Începutul de săptămâna este bun pentru rezolvări diverse. Călătorii foarte bune care crează perspective, oameni cu care discuta și mintea le merge. Asta înseamnă că se pot inspira de la aceste întâlniri și discuții pe care le au. Miercuri trebuie să aibă autoritate, să nu se eschiveze de la niște responsabilități și discută pe lege sau contract cu o persoană. În weekend cu prietenii și distracție maximă.

Horoscopul săptămânii 30 mai – 5 iunie 2022, cu Camelia Pătrășcanu pentru Scorpion
Scorpionii au o săptămâna foarte bună din punct de vedere relațional, pot impresiona, pot convinge, Trebuie să se bazeze și pe farmec sau să se poarte cu mult tact și diplomație cu persoanele din jur. Luna Nouă le spune că dacă știu să vorbească câștigă mult mai mult, poate nu neapărat bani dar sigur persoane loiale. Tensiuni miercuri, administrative, niște hârtii făcute nu prea bine, trebuie să fie un pic atenți la ele, iar drumurile, dacă le fac miercuri, pot fi dificile un pic, nu se potrivesc cu agenda lor. Lucrează în weekend și au spor.

Citește în continuare pe ANTENA 3

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *