Smart

Imaginile durerii! Gestul emoționant al prințesei Anne, singura fiică a reginei Elisabeta

Decesul reginei este una dintre cele mai mari pierderi ale momentului. Suverana a lăsat în urmă lacrimi și durere pentru toți cei care au cunoscut-o, pentru întreg poporul, dar mai ales pentru familie. Unica ei fiică, Anne, a fost surprinsă la funeraliile mamei sale, unde a făcut un gest ce a frânt inimile tuturor celor aflați la fața locului.

 

Sicriul monarhului a părăsit Castelul Balmoral, locul unde Majestatea Sa a murit, în cursul zilei de duminică, 11 septembrie 2022. De acolo, mașina cu trupul neînsuflețit a plecat cu cei dragi Suveranei către Edinburgh, printre care și Anne, fiica ei, care i-ar fi fost alături și în ultimele clipe de viață.

Sâmbătă, 10 septembrie, Prințesa Anne a petrecut timp cu ceilalți membri ai familiei sale, Prințesa Eugenie, Prințesa Beatrice, Prințul Edward, Sophie Wessex, Lady Louise Windsor, Zara Tindall, Peter Phillips și Prințul Andrew. Mai apoi, s-a dedicat exclusiv mamei sale, pe care o va conduce aceste zile în ultima ei călătorie. Nu s-a dezlipit nicio clipă de sicriul mamei sale și s-a rugat neîncetat.

Din imagini se poate observa că era foarte afectată de cele întâmplate și pierderea celei care i-a dat viață a afectat-o considerabil. S-a înclinat când sicriul a fost dus în Catedrala St Giles, cu o emoție mare și a privit lung către acesta, semn că încă nu poate accepta ideea că Regina Elisabeta nu mai este printre noi. A avut lacrimi în ochi pe parcursul tuturor ceremoniilor și a anunțat că va fi prezentă la toate.

@lovingthequeen Princess Anne curtseying to the Queens coffin at it arrives in Holyrood House 💔💔💔💔 #thequeen ♬ Sparks – Coldplay


Sicriul reginei defuncte va fi depus la Westminster Hall începând de miercuri, 14 septembrie. Acolo, cei care vor îi pot aduce un ultim omagiu conducătoarei lor. O zi mai târziu, marţi, sicriul însoţit de fiica reginei, prinţesa Anne, va fi transportat pe cale aeriană cu un avion al Royal Air Force pe aerodromul Northolt, la vest de Londra, de unde va fi dus cu maşina la Palatul Buckingham, unde va fi depus în Bow Room.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *