Smart

Incendiu de proporții la un hotel plin de turiști! A fost înregistrat deja un deces

În ultima vreme au avut loc o mulțime de tragedii în această lume și lista acestora continuă. Un incendiu de proporții a avut loc în această dimineață în Bulgaria, în urma căruia a fost înregistrat deja un deces, iar alte persoane au ajuns în stare gravă la spital.

Printre victime, și un copil

În urmă cu câteva ore a avut loc un incediu la un hotel aflat în centrul Sofiei, capitala Bulgariei. Era unul dintre cele mai cunoscute locuri de cazare, unde veneau turiști de pretutindeni. Astăzi, însă, distracția s-a încheiat pentru unii dintre ei.

Vezi și: Inundaţii devastatoare în Italia, meteorologii estimează precipitaţii de 400 de litri/metru pătrat | Zece oameni au murit, iar alţii sunt disăruţi

Flăcările ar fi izbucnit în jurul orei 6:10 dimineața, iar flăcările ar fi pornit de la etajul al treilea, potrivit departamentului de pompieri. Nu se știe, încă, motivul exact al incidentului, dar poliția a deschis o anchetă în acest sens, fiind un eveniment grav.

Din primele informații aflăm că mai multe echipaje de salvare au ajuns la fața locului pentru a stinge focul și a oferi ajutor victimelor. Toți turiștii cazați acolo au fost evacuați, dar pentru unii, flăcările au fost fatale. O femeie a murit, iar alți doi bărbați au ajuns la spital în stare gravă.

O fetiță de 12 ani din Belgia și un alt copil, în vârstă de un an și jumătate, au suferit răni minore și starea lor este una stabilă. Răniții au fost transferați la două spitale din capitală, iar incendiul a fost stins. La fața locului s-ar fi aflat și români.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *