Smart

Incendiu de proporții. Pompierii acționează cu cinci autospeciale de stingere în apropierea Muzeului Militar Central

În urmă cu puțin timp, un incendiu uriaș a izbucnit în Capitală. Tragedia se petrece chiar în apropierea Muzeului Militar Central, acolo unde pompierii acționează cu mai multe autospeciale de stingere. Cum s-a produs accidentul.

Un incediu de proporții a izbucnit în apropierea Muzeului Militar Central din București, joi seară. Autoritățile sunt în aceste momente la fața locului și încearcă să stingă focul. Se acționează cu mai multe autospeciale de stingere.

Incendiu de proporții în apropierea Muzeului Militar Central

Potrivit Antena 3 CNN, un incendiu puternic a izbucnit, în urmă cu câteva momente, în Capitală. Pompierii au ajuns rapid la fața locului în apropierea Muzeului Militar Central, acolo unde au acționat cu cinci autospeciale de stingere.

În zona în care s-a produs dezastrul două persoane au primit ajutor medical. Mai mult decât atât, o altă persoană a fost transportată, de urgență, la spital. Persoana este în stare stabilă.

Pompierii acționează cu cinci autospeciale de stingere

Reprezentanții ISU București – Ilfov susțin că incendiul ar fi pornit din cauza unei case, cu o suprafață de aproximativ 150 mp, de pe strada Vulcănescu. În primă instanță, incendiul s-a manifestat cu o degajare semnificativă de fum.

Astfel, pompierii sosiți la fața locului au intervenit cu mai multe autospeciale de stingere.

Comments are closed.