Connect with us

Ingredientul care nu trebuie sa lipsească din supă. Așa faci cel mai gustos preparat

Gateste

Ingredientul care nu trebuie sa lipsească din supă. Așa faci cel mai gustos preparat

Supa de pui se numără ca fiind unul dintre cele mai consumate preparate din țară. Ea ne amintește de copilărie, fiind consumată atât de cei mici, cât și de cei mari. Totodată, ajută și la vindecare organismului în momentul unei răceli sau gripe, așa cum se procedează încă din bătrâni.

Supa de pui se numără printre cele mai consumate preparate de la noi din țară. Pe lângă gustul ei care ne amintește de copilărie, este delicioasă și se poate găti într-un timp scurt.

Ea se consumă atât de cei mari, cât și de cei mici și se pot adăuga și găluște, care să ofere o savoare specială preparatului. Supa de pui conține puține calorii, astfel că nu trebuie să vă faceți griji că silueta va fi afectată. Ajută și la întărirea sistemului imunitar, iar în momentele în care suntem răciți, toate mamele prepară supa pentru a ne vindeca cât mai rapid.

Un ingredient care se pune în supă este verdeața care se adaugă la final. Aceasta va oferi preparatului un gust răcoritor, fiind extrem de benefic pentru organismul nostru.

Ingrediente

150 g fidea cu ou
sare și piper
câteva fire de marar
2 cartofi
2 morcovi
1 felie telina
4 pulpe de pui

Mod de preparare

Supa de pui este un preparat simplu care se gătește ușor. Pe cât este pe rapid, pe atât de delicios și plin de beneficii. Prima dată se pun la fiert pulpele de pui în apă cu sare și se spumează de câte ori este nevoie. Când încep să fiarbă, vei observa cum spuma se ridica deasupra.

În acest timp se pregătesc și legumele pe care le vom adăuga în supă. Se taie cât mai mărunt morcovii, cartofii și țelina, apoi se adaugă în oală, după ce nu se mai formează spumă. Se lasă la fiert până ce carnea și legumele sunt pătrunse suficient.

Când acestea se fierb, se adaugă fideaua și de acoperă oala cu un capac. Se lasă așa timp de 10 minute, moment în care fideaua se va înmuia. La final se adaugă verdeață proaspătă pentru un gust delicios și mai proaspăt.

Continue Reading
You may also like...

More in Gateste

To Top