Smart

Lidia Buble, despre drama pe care o trăiește din cauza bolii! Se confruntă cu o mare problemă: “E chinuitor!”

Lidia Buble este una dintre cele mai iubite artiste din România. Celebra cântăreață se bucură de mare succes în plan profesional și are o mulțime de fani, care ard de nerăbdare să afle ce mai este nou în viața ei. Artista vine, însă, cu vești rele și anunță că se confruntă cu probleme mari de sănătate.

Boala cu care se luptă Lidia Buble

Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute vedete din țară. Este o artistă complexă, iubită de o mulțime de oameni, care se bucură de un succes formidabil. Faina a crescut și mai mult, pe măsură ce a apărut la emisiunea de curaj de la ProTV. Dovedește cât de puternică este și că iubește adrenalina și face cele mai interesante dezvăluiri.

Cântăreața a dezvăluit în cadrul emisiunii “Sunt celebru, scoate-mă de aici” că se confruntă cu o problemă gravă de sănătate, care o pune de multe ori în dificultate, chiar și în timpul concursului. Trece prin momente grele din cauza acestei afecțiuni, care afectează multe persoane și pentru care nu prea există o soluție.

Vedeta a mărturisit că suferă de nictofobie, o boală care nu îi dă deloc liniște. Aceasta își imaginează lucruri neplăcute, cum că personajele din tablouri pot veni în realitate și are tot felul de frici. De multe ori nu doarme noaptea de frică, gândindu-se că cineva ar putea intra în casă. Ajunge să doarmă doar câteva ore când se luminează afară și mai scapă de teamă.

“Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou. Am nopți în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot” a spus Lidia Buble.

Nictofobia este o boală care aduce teama obsedantă de întuneric, locuri întunecoase, teama de a adormi singur pe timp de noapte. Apare atât la copii, cât și la Adulți și se tratează cu ajutorul medicilor de specialitate, dar necesită un tratament lung și greu.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *