Astrofun

Luna Nouă în Balanță. Impact total asupra acestor zodii

Horoscop special pentru toate zodiile. La data de 26 Septembrie are loc un eveniment astrologic important, care marchează total viața anumitor zodii. Vezi dacă te afli printre cei care vor simți efectele Lunii Pline în Balanță.

Zodia Berbec

Berbecii sunt foarte obosiți și o simt mai ales din punct de vedere psihic. Aceștia au fost supuși multor evenimente în ultimul timp și au nevoie de o pauză, în care să se odihnească.

Vezi și: La ce trebuie să renunțe zodiile în luna octombrie. Sfaturi prețioase pentru toate zodiile

Zodia Taur

Taurii se liniștesc din punct de vedere emoțional, pentru că partenerul le demonstrează exact ceea ce vor. Este un lucru bun, pentru că cel mai bine se simt când au parte de iubire.

Citește și: Horoscop special pentru toamnă: aceste zodii fac schimbări majore în viața lor!

Zodia Gemeni

Gemenii au multe de făcut și nu își mai văd capul de atâta treabă. Nativii vor prefera ca, pentru moment, să se pună pe locul doi și să își facă treaba așa cum trebuie și să ofere atenție celor dragi.

Zodia Rac

Racii simt nevoia să facă schimbări în viața lor și nu știu de unde să înceapă. Încep să fie mai organizați, dar tot nu pot să termine tot ce trebuie în timp util.

Zodia Fecioară

Fecioarele se vor preocupa mult prea mult de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Se stresează inutil și nu vor avea deloc liniște, motiv pentru care planurile lor nu vor avea deloc un sfârșit bun.

Zodia Balanță

Balanțele nu vor mai avea nicio grijă din punct de vedere financiar. Fac banii ușor, fără prea multe eforturi si, totuși, rămân responsabili și nu fac achiziții inutile.

Zodia Scorpion

Scorpionii se vor concentra mult prea mult pe muncă și nu vor reuși să se bucure de nimic altceva. Acești nativi pierd din vedere detalii importante și momente unice alături de cei dragi.

Zodia Săgetător

Săgetătorii reușesc să pună la punct toate problemele de sănătate care se confruntau până acum. Vizita la medicul potrivit îi va ajuta în această perioadă să revină la forma inițială.

Zodia Capricorn

Capricornii trec prin multe probleme îmi plan sentimental, pentru că vor avea parte de certuri serioase cu partenerul de viață. În cele din urmă, le vor rezolva, dar doar parțial.

Zodia Vărsător

Vărsătorii se vor opune destul de mult schimbărilor care vor avea loc în viața lor. Nu sunt deloc deschiși către nou și se rezumă la lucruri mult prea simple.

Zodia Pești

Peștii își dau seama că persoanele care le înconjoară nu sunt tocmai de încredere. Din acest motiv, nativii vor începe să fie mai rezervați și atenți la fiecare pas.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *