Smart

Mariana Cojocaru, la un pas de moarte! Astrologul a trăit o mare dramă

Mariana Cojocaru este unul dintre cei mai cunoscuți astrologi de la noi din țară. Celebrul specialist se bucură de mare succes pentru previziunile pe care le face și informațiile prețioase pe care le oferă. Dacă în plan profesional este totul bine, se pare că lucrurile nu au fost deloc roz în ceea ce privește viața personală.

Astrologul și-a prezis moartea

Mariana Cojocaru, astrologul celebru pentru aparițiile sala în emisiuni TV, și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieții sale. Deși este mereu zâmbitoare și plină de viață, se pare că a trecut prin multe de-a lungul anilor, experiențe care au marcat-o complet.

Vezi și: Mariana Cojocaru a facut anuntul: Ce inger iti apara zodia de rele! Vezi la cine trebuie sa te rogi

Mariana Cojocaru a povestit cum și-a prevestit moartea, dar soțul ei nu a ascultat-o. Aceasta a mărturisit că trebuia să plece în București cu mașina, dar un vis ciudat a făcut-o să-i spună soțului ei că ar fi mai sigur să meargă acolo cu trenul. Acesta nu a ascultat-o, iar pe drum au făcut accident.

Accidentul a fost unul extrem de grav și se bucură că a avut norocul de scăpa. Aceasta a fost în comă pentru mai bine de patru ore, timp în care spune că a comunicat cu Dumnezeu.

“Maşina în care mă aflam a alunecat pe gheaţă şi a acroşat un copac. Ploua cu galeata. Practic, maşina a alunecat, a patinat pe apă într-o curbă destul de periculoasă. După ce maşina a intrat în copac, cuiul tetierei scaunului din dreapta mi-a intrat direct în faţă. Stăteam pe bancheta din spate”, a povestit Astrologul.

Mariana Cojocaru, despre viața după divorț

Un alt moment dificil din viața ei a fost divorțul. A făcut multe sacrificii pentru copil, pentru familie, dar agresivitatea soțului a făcut-o să își ia viața în piept și să plece. A acceptat de multe ori jignirile partenerului de viață, dar când acesta a lovit-o, a decis să pună stop la tot și a lăsat oamenii legii să judece ei cele întâmplate.

“Soţul nu era mereu agresiv, avea limbaj agresiv, dar nu puteai să-i explici frumos o chestiune importantă pentru familie, doar mă supuneam, numai el avea dreptate. Şi dacă era cum spuneam eu, nu-mi dădea dreptate, că nu voia. La un moment dat, când a ripostat la ceva, eu i-am spus niște lucruri, eram mai liberă, nu ceva ieşit din comun, nu să spui „doamne, l-am făcut alibie de porci”, si m-a lovit. Am spus că dacă nu iau atitudine, nu e corect faţă de mine. În momentul când a ripostat şi m-a lovit, am chemat 112, a venit poliţia și l-a ridicat.”, a mărturisit vedeta.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *