Astrofun

Marte, Uranus, Uranus, Nodul Nord: Triplă conjuncție cum nu s-a mai văzut. 1 august, o zi cu adevărat SPECIALĂ

O triplă conjuncție majoră are loc la sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august între Marte, Uranus și Nodul Nord în Taur. Marte & Uranus se întâlnesc la fiecare doi ani, dar conjuncția rară este între planeta inovației & schimbării Uranus și nodul nordic karmic la 18° Taur.

Această conjuncție are loc doar o dată la 15/16 ani. Prin urmare, ar putea merita să vă uitați în urmă la evenimentele din 2007, 1991, 1976 & 1961 pentru a vedea dacă sunt ani din viața dumneavoastră care ies în evidență. Ați putea simți roata norocului învârtindu-se?

În funcție de faptul dacă folosiți nodul mediu sau nodul adevărat, conjuncția dintre Uranus & Nodul Nord este exactă pe 26 sau 31 iulie. O experimentezi deja & s-ar putea să dureze o vreme după marele eveniment, o săptămână sau două.

Nodurile Lunare sunt punctele de pe cer în care traiectoria Lunii intersectează ecliptica, călătoria Soarelui în jurul zodiacului.Nodurile adaugă adesea un nivel suplimentar de înțelegere și profunzime într-o consultație astrologică. Iată de ce:

Reținerea – Nodul Sudic

Indiferent de semnul zodiacal și casa în care se află Nodul Nord, Nodul Sud se va afla în semnul zodiacal și casa opusă. Se spune că Nodul Sud este locul în care te retragi, zona ta de confort. În astrologia tradițională, poate indica decăderea ta și ceea ce nu este bun pentru tine.

Mergi înainte – Nodul Nord

Nodul Nord reprezintă ceea ce te străduiești sau ceea ce urmărești în această viață. Este lecția ta de viață, destinul tău și zona ta majoră de învățare. S-ar putea să trebuiască să ieși din zona ta de confort pentru a ajunge la destinația Nodului Nord, dar merită să o faci.

Dacă crezi în viețile trecute, se crede că ești blocat în destinul tău din Nodul Sud până când te poți elibera, nu mai repeți aceleași tipare și mergi mai departe.

Uranus și Nodurile

Nodurile își schimbă semnele la fiecare 18 luni aproximativ și în prezent ele taie axa Taur/Scorpion a zodiacului. Aici au loc eclipsele din noiembrie 2021 până în octombrie 2023.

Acesta este motivul pentru care nodurile sunt legate de destin, deoarece roata norocului se învârte. Ciclurile de eclipse coincid adesea cu schimbări majore în viața ta, indiferent unde cad în horoscopul tău.

În plus, Uranus are o natură similară cu cea a eclipselor. Este o planetă care declanșează adesea neașteptatul. Lucrurile se întâmplă din senin, viața se întoarce cu susul în jos, un nou indicator te ghidează pe o cale diferită și ești mai mult în ton cu destinul decât cu liberul arbitru.

Marte în conjuncție cu Uranus
Ceea ce face ca această conjuncție specială să fie atât de puternică și urgentă este faptul că Marte este implicat. Pe 1/2 august, există o conjuncție Marte-Uranus la 18° Taur care declanșează punctul Nodului Nord.

Acesta este motivul pentru care este probabil ca la sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august să fie sfârșitul lunii iulie și începutul lunii august când vei afla ce înseamnă acest lucru pentru tine. Este posibil să vedem, de asemenea, cum se va desfășura în colectiv.

Marte este un declanșator, un catalizator și are anumite asemănări cu Uranus. Ambele planete favorizează impulsul, repeziciunea și viteza. Marte este înflăcărat și furios, iar planeta roșie guvernează furia, pasiunea și acțiunea.

Împreună, Marte și Uranus creează un fulger. Există întotdeauna o notă de precauție atunci când aceste două planete se întâlnesc, deoarece pot coincide cu accidente, sărind din tigaie în foc.

Ești înțelept să tratezi cu grijă această combinație fulgerătoare. Evită persoanele și situațiile furioase. Recunoaște-ți propria furie și impulsul de a sări în acțiune fără grijă sau previziune.

Triplă conjuncție
Cu toate acestea, partea pozitivă a acestei triple conjuncții pare să trezească ceva în societate și în interiorul indivizilor. Există o chemare aici și acest lucru s-a văzut clar în munca mea cu clienții din ultima vreme.

Se poate simți ca și cum există o forță de neoprit care te trage înainte, aproape ca o atracție magnetică. Nu ai cum să nu te duci acolo sau să nu faci acel lucru. Trebuie să puneți roțile în mișcare.

Aceasta ar putea fi o perioadă majoră de descoperiri, iluminare și acțiuni inovatoare. Da, ar putea fi disruptiv, distructiv & înflăcărat, dar, la nivel personal, acesta ar putea fi momentul ideal pentru a asculta chemarea schimbării.

Taur: Sinele, imaginea, numele, identitatea ta
Gemeni: Retragere, timp de liniște, izolare, serviciu pentru alții, introspecție
Rac: Prieteni, grupuri, rețele sociale, agende politice, speranțe și dorințe
Leu: Cariera, vocația, statutul, rolul tău în ochii publicului
Fecioară: Călătorii, educație, învățare, filozofia ta de viață
Balanță: Finanțele comune, sexul, misterele vieții
Scorpion: Relații, relații personale și profesionale.
Săgetător: Sănătatea, munca, stilul tău de viață și rutina de zi cu zi
Capricorn: Copiii, creativitatea, divertismentul, relațiile amoroase, norocul
Vărsător: Casa, familia, trecutul tău, de unde vii
Pești: Comunicare, frații, vecinii, comunitatea ta locală
Berbec: Bani, resurse, valorile și stima ta de sine

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *