Smart

Meghan Markle a încălcat protocolul! Gestul interzis pe care l-a făcut la înmormântarea Reginei

Înmormântarea Reginei Elisabeta rămâne un subiect important, chiar dacă au trecut deja două zile de la terminarea evenimentului. La fața locului s-a aflat un număr mare de persoane, care au văzut cu ochii lor ce înseamnă conducerea pe ultimul drum a unei regine, dar anumite detalii au rămas ascunse. Se pare că Meghan Markle a încălcat protocolul, lucru pe care nu mulți l-au conștientizat.

Ce greșeală a comis Meghan

Înmormântarea a fost un eveniment istoric, cu fast, ce va rămâne în amintirea tuturor. Familia Regală a avut multe reguli de respectat la conducerea pe ultimul drum a Reginei, iar una dintre ele a fost seriozitatea și imparțialitatea. Dacă oamenii de rând și-au exprimat vizibil durerea, au plâns și au făcut tot felul de gesturi, dar membrii Familiei Regale au reușit să își păstreze calmul, așa cum este precizat în protocol.

Vezi și: Prințesa Charlotte – copleșită de emoții. Reacția pe care a avut-o la înmormântarea străbunicii ei, Regina

La fel cum regina a avut momente de vulnerabilitate la funeraliile Prințului Philip, la fel de sensibilă a fost și Meghan Markle, care nu s-a putut abține din plâns. Pe parcursul ceremoniei, aceasta a izbucnit în lacrimi de mai multe ori, mai ales în momentul în care sicriul reginei Elisabeta a II-a era scos din Westminster Abbey.

Meghan Markle a fost fotografiată în timp ce mergea solemn în spatele sicriului Reginei alături de Prințul Harry, dar și când încerca să își ascundă lacrimile pentru a nu fi observată.

Meghan Markle a respectat, însă, celelalte reguli. Soția lui Harry a purtat o ținută tradițională complet neagră și o pălărie care îi acoperea privirea. Ea a ales, de asemenea, un set de cercei simpli cu diamante și perle, care i-au fost dăruiți de regretatul monarh în 2018. Perlele reprezintă tot un simbol al doliului pentru membrii familiei regale. 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *