Smart

Meghan Markle, baie de mulțime. Gesturile controversate făcute de soția Prințului Harry, când au adus un omagiu Reginei la Castelul Windsor

Meghan Markle s-a reunit cu membrii Casei Regale a Marii Britanii și a participat alături de prințul Harry și ducii de Cornwall la un moment care a avut loc la Palatul Windsor, din Berkshire.

Un clip video de la Windsor, de duminică, o arată pe ducesa de Sussex alături de asistenții regali pentru a colecta omagii florale. Fanii au observat un dezacord cu privire la ce ar trebui să se întâmple cu buchetele.

Când a fost abordată de un asistent care a vrut să ia de la ea numărul tot mai mare de omagii florale, imaginile arată că regina a spus inițial că le va așeza ea însăși la porți, înainte ca un al doilea asistent să-i spună din nou că florile trebuie predate, câteva momente mai târziu. Atunci, ducesa le-a mulțumit politicos pentru ajutor și le-a înmânat florile.

Fanii regali au speculat că Meghan nu știa că ajutoarele au vrut să-i ia florile pentru propria ei siguranță.

„Artileria grea a trebuit să intervină atunci când Meghan a refuzat să dea drumul florilor pe care primul ajutor a încercat să i le ia, deoarece ea însăși dorea să le plimbe spre celelalte omagii”, a spus unul dintre internauți.

„Probabil că ea nu a înțeles că florile sunt luate din motive de siguranță. Între flori ar putea fi ascuns un mic dispozitiv exploziv, un gaz neurotoxic, o insectă otrăvitoare, orice …”, a scris un alt internaut.

„Ea chiar este o narcisistă, încercând mereu să facă totul despre ea cu orice ocazie! Mă bucur că a fost oprită” a comentat o altă persoană.

Soția prințului Harry a primit și o îmbrățișare de la un fan regal.

„Așteptăm doar să vină și ea a venit și m-a întrebat despre numele meu și cum a fost ziua mea și cât de mult așteptam”, a declarat Amelka Zak, în vârstă de 14 ani, pentru CNN.

„Am întrebat-o dacă pot să mă îmbrățișez și ea m-a îmbrățișat înapoi. A fost doar un moment uimitor”, a explicat adolescenta.

Doar William și Kate – nou numiți prinț și prințesă de Wales – erau așteptați să se întâlnească cu publicul de la ora 16:30.

Dar apariția lor a fost amânată până la ora 17:15 pentru a-i include pe Harry și Meghan.

Tânăra binevoitoare a spus că „o admiră pe Meghan” și a dezvăluit motivul emoționant pentru care a simțit că trebuie să o îmbrățișeze.

„Mi-a trecut prin minte și toată lumea mă încuraja. Bănuiesc că am simțit că trebuie într-un fel. Simt că trece prin multe din cauza morții Reginei, dar și din cauza a tot ceea ce a trecut cu familia regală”, a explicat adolescenta.

„Voiam doar să-i arăt că este binevenită, cred. Am vrut doar să o îmbrățișez după tot ce s-a întâmplat”, a adăugat tânăra.

Regina Elisabeta a II-a s-a stins joi, 8 septembrie, iar alături în ultimele clipe i-au fost cei mai apropiați membri ai familiei. Prințul Harry a ajuns la căpătâiul acesteia, după aproximativ 15 minute de la anunțul oficial al decesului suveranei.

Nu a fost însoțit de Meghan Markle. Publicațiile britanice titrează că însuși Charles l-a rugat pe Harry ca Meghan să nu fie prezent la acel moment atât de dureros.

Prințul Harry a respectat dorința tatălui său, însă două zile mai târziu situația s-a schimbat, iar Meghan a fost văzută în compania membrilor Casei Regale. Mai exact, ducesa de Sussex a participat alături de Harry și de ducii de Cornwall, William și Kate Middleton la un eveniment care a avut loc la Palatul Windsor.

Cele două cupluri s-au deplasat la Palatul Windsor pentru a vedea miile de mesaje de condoleanțe și coroanele de flori depuse în onoarea regretatei suverane. Meghan și Harry au mers de mână spre palat, în timp ce Kate și William au preferat să păstreze o distranță mică unul față de celălalt fără a se ține de mână. Ambele ducese au purtat rochii negre, dresuri negri și pantofi stiletto, iar machiajul lor a fost unul minimal, respectând doliul regal.

Fanii regali au fost uimiţi, sâmbătă, când prinții William și Harry și soțiile Kate și Meghan s-au reunit pentru a aduce un omagiu Reginei la Castelul Windsor, relatează The Sun.

Toți patru s-au întâlnit apoi cu mulțimile de oameni, vorbind cu ei și adunând flori aduse de ei.

Multe clipuri din seria „Fab Four”, în care nepoții Reginei au vorbit cu fanii au devenit virale pe rețelele sociale – inclusiv unul cu Meghan Markle.

Filmulețul îl prezintă pe un consilier regal care s-a oferit să ia câteva dintre florile care au fost oferite ducesei de britanicii îndoliați.

Ea ar fi spus : “Le-am spus că le voi plasa acolo, așa că este în regulă. Mulțumesc. Apreciez totuși.”

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *