Astrofun

Mercur intră în retrograd la 10 septembrie. Astrologii avertizează: aceste zodii vor fi cele mai afectate!

La data de 10 septembrie, Mercur intră în retrograd și rămâne până la 1 octombrie. Urmează o perioadă interesantă, plină de evenimente diverse, care ne aduc atât surprize interesante, cât și teste grele.

Aflăm de la astrologi că toate zodiile sunt afectate de acest eveniment, ceea ce înseamnă că toți trebuie să fie atenți la ce se întâmplă și să acționeze în consecință. Totuși, patru dintre zodii vor întâmpina multe greutăți.

Ce aduce Mercur retrograd

Mercur intră în retrograd la 10 septembrie, ceea ce înseamnă că în mintea multor oameni se instalează teama, dar au și de ce. În această perioadă tindem să fim debusolați, să nu știm ce se petrece cu noi și să luăm multe decizii greșite. Este un eveniment care ne afectează pe toți, dar care poate fi cu adevărat o binecuvântare dacă știm să luam ce este mai bun din el.

Patru dintre zodii vor fi, însă, foarte afectate de această mișcare. Următorii nativi trebuie să fie mult mai atenți la ce se petrece în viața lor și să acționeze cum trebuie. Astrologii sugerează chiar că acești nativi ar face bine să ia măsuri de precauție dinainte.

Zodia Berbec

Berbecii vor trăi din nou evenimente din trecut. Foste iubiri apar în peisaj și trezesc sentimente despre care nativii credeau că nu mai există. Mercur poate aduce atât reluarea unei relații vechi, dar și posibilitatea de a reveni în viața acestor persoane.

Vezi și: Norocoșii lunii octombrie. Acești nativi dau lovitura

Berbecii trebuie să fie atenți la perioada 18-20 septembrie, pentru că tind să ia decizii impulsive, care să îi coste apoi. Au ceva probleme și în ceea ce privește comunicarea, pentru că aceasta poate fi destul de problematică.

Zodia Fecioară

Fecioarele simt puternic această mișcare. În prima jumătate a perioadei, acești nativi vor fi afectați din punct de vedere financiar. Puteți pierde sume mari de bani sau chiar locul de muncă, după care veți fi într-o fugă continuă de a vă găsi o altă sursă de venit. Acești nativi trebuie să învețe cum să își gestioneze veniturile și să nu mai arunce banii pe prostii. Este o perioadă mai grea, în care vor învăța să aprecieze orice leuț.

Zodia Balanță

Zodia Balanță va fi extrem de confuză pe tot parcursul retrogradării. Se va confrunta cu stări de anxietate, tulburări de somn și chiar de exprimare. Va avea parte de multe momente în care va încerca să își spună punctul de vedere și nu va reuși, ba chiar va ajunge să evite interacțiunea cu oamenii.

După ce perioada retrogradă se încheie, automat vei avea o altă viziune asupra lumii. Vei înțelege mai bine viața și te vei concentra pe lucrurile care contează cu adevărat. Nu vei mai bate pasul pe loc și vei ști exact ce vrea să îți spună sufletul tău.

Zodia Capricorn

Pentru Capricorni, mercur retrograd este o provocare din punct de vedere sentimental și profesional. La locul de muncă vor avea multe erori și probleme și, din cauza ignoranței, vor rata mail-uri importante și întâlniri de serviciu.
Spre finalul lunii septembrie, acești nativi vor începe să facă planuri ce îi vor ajuta să își îndeplinească obiectivele. Pregătesc un atac important și, după multe încercări, vor reuși să le atingă pe toate.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *