Astrofun

Mercur intră în Retrograd – zodiile care vor fi puternic afectate! Horoscop special

De sâmbătă, 10 septembrie 2022, Mercur întră în Retrograd, iar toate zodiile vor fi afectate. Sunt șase semne zodiacale care trebuie să fie cu băgare de seamă până la finalul lunii octombrie, pentru că planeta comunicării își va încheia efectele retrogradării.

Horoscop special – Mercur intră în Retrograd

Iată ce v-au rezervat astrele pentru următoarea perioadă în funcție de zodia în care v-ați născut. Previziuni astrologice pentru fiecare în parte.

“Mercur retrograd are o reputație nedorită de nicio altă planetă. Am ajuns să ne folosim de el ca motiv pentru tot ce nu ne iese. Da, este adevărat că în perioadele de retrogradare ale planetei comunicării, din punctul de vedere al statisticii astrologice, avem de-a face cu destule încurcături”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Zodia Gemeni – astrologul anunță că vor apărea tot felul de cheltuieli neașteptate. Acești nativi se vor întâlni cu mai mulți membri ai familiei și va apărea necesitatea de a repara anumite situații, întârzieri, amânări.

Zodia Leu – leii sunt sfătuiți să se gândească la zona financiară, să-și verifice conturile și investițiile. Fiți mai conștienți de resursele pe care le aveți, de timpul, de energia voastră. Nu le pierdeți cu oricine, oricând sau oricum. Este posibil să apară tensiuni, dar oamenii din jur vor veni cu soluții.

Zodia Fecioară – Sunteți preocupați de a găsi noi resurse sau de a gestiona altfel banii. Astrologul vă recomandă ca între 10 septembrie și 2 octombrie să puneți piciorul în prag și să luați decizii asumate. Ajungeți într-un punct în care veți înțelege că trebuie să schimbați ceva.

Zodia Balanță

Astrologul vă recomandă să aveți grijă cum îți alegi cuvintele pentru că vorbele tale vor fi răstălmăcite. Mercur îți va aduce în viață persoane din trecut și pot apărea, de asemenea, aglomerație și programări date peste cap. Mare atenție la sănătate.

Zodia Săgetător – pentru voi sfatul astrelor este să fii mai discret în ceea ce privește planurile tale de viitor. Nu te ajută cu nimic să știe ceilalți tot ce vrei tu să faci. Este important, de asemenea, să nu crezi orice promisiune care ți se face în această perioadă.

Zodia Pești – apar niște cheltuieli pe care le faceți împreună cu partenerul vostru de viață. De asemenea, revin oameni în viața voastră, posibil parteneri din trecut. Apare, totodată, nevoia de a mai face un bilanț, în special în sectorul financiar, e cazul să începeți să vedeți ce anume v-a făcut să cheltuiți atât de mult.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *