Astrofun

Mihai Voropchievici, despre cum afli ascendentul zodiei tale, fără să știi ora la care te-ai născut: ”Ascendentul e mai prezent decât semnul zodiacal”

Numerologul Mihai Voropchievici susține că ascendentul zodiilor este extrem de important deoarece de la o anumită vârstă acesta definește foarte mult caracterul, dar și aspectul fizic.

Mihai Voropchievici, despre cum afli ascendentul zodiei tale, fără să știi ora la care te-ai născut. Mihai Voropchievici a dezvăluit cum să îți afli ascendentul zodiei tale, fără să știi ora la care te-ai născut.

Mihai Voropchievici, despre cum afli ascendentul zodiei tale, fără să știi ora la care te-ai născut

„Nu toată lumea își amintește care este ora exactă la care a venit pe lume pentru a afla ce ascendent zodiacal are.

Ascendentul are o importanță foarte mare, de multe ori impunându-se în fața zodiei în care te-ai născut. Ascendentul influențează până și aspectul fizic sau prima impresia pe care o lași celor din jur.

Se spune că după o anumită vârstă, ascendentul e mai prezent decât semnul zodiacal de la naștere”, a declarat numerologul Mihai Voropchievici, potrivit Fanatik.

Ascendentul în Berbec

Înălțime medie, bărbia ascuțită, frunte ușor bombată și cu tendință de chelire. Privirea e pătrunzătoare și are spirit de observație. Are curiozitate mare, ca spirit de cercetare. E întreprinzător și caută în permanență noul. E generos din fire și extravagant. Caută să-și arate calitățile și să obțină recunoașterea celorlalți.

Ascendentul în Taur

Înălțime medie, cu gâtul scurt și puternic, fața mare, umerii și pieptul bine dezvoltat, mâini scurte, dar puternice. Este foarte calm, pașnic și liniștit. Se enervează greu, dar când o face e exploziv. E conservator și încăpățânat, ferm convins că are întotdeauna dreptate.

Ascendentul în Gemeni

Înălțime medie spre înaltă. Medie înseamnă de la 1,69 până la 1,73 metri. Slab, subțire, față prelungă, mereu în mișcare, agitat și nervos. Când vorbește, dă dintr-un umăr, mișcă mâna, nu poate sta liniștit în niciun caz. E un mare vorbăreț, intervine mereu în dialogul altor persoane. Trebuie să fie în centrul atenției.

Citește continuarea pe fanatik.ro.

Comments are closed.