Astrofun

Mihai Voropchievici, despre echinocțiul de toamnă. Ce le așteaptă pe zodii

Echinocțiul de toamnă are loc la data de 22 septembrie și reprezintă momentul în care începe, oficial, toamna. Este o perioadă a schimbărilor, pe care cu toții o vom simți. Nu se schimbă decât vremea, ci și o mulțime de lucruri din viața noastră. Aflăm de la numerologul Mihai Voropchievici ce le așteaptă pe zodii și la ce trebuie să fie acestea atente.

Zodia Berbec

Aflăm de la Mihai Voropchievici că berbecii sunt pregătiți acum pentru orice provocare. Sunt gata să înfrunte toate nerealizările lor și nu se vor da bătuți deloc.

Vezi și: Ce să nu faci în timpul Lunii Pline. Sfatul astrelor pentru fiecare zodie

Zodia Taur

Taurii se vor relaxa din toate punctele de vedere, mai ales în ceea ce privește banii, care vin la ei mai mult decât niciodată. E momentul pentru ei să încerce să-și aducă liniște în viață și să se calmeze.

Citește și: Cine va fi lovit de mercur retrograd. Cristina Demetrescu ne spune la ce să avem grijă

Zodia Gemeni

Gemenii voi ieși în evidență cu ambiția și ingeniozitatea lor. Reușesc să se afirme din toate punctele de vedere, dar mai ales la locul de muncă, unde excelează și dau dovadă de idei geniale.

Zodia Rac

Pe Raci, echinocțiul de toamnă îi face mai romantici și drăgăstoși. Au nevoie de multă afecțiune pentru a-și găsi liniștea și acceptă că este o perioadă de schimbare.

Zodia Leu

Pe lei nu îi poate liniști nimic și sunt în continuă fugă după succes. Intră sub semnul neprevăzutului și vor avea parte de multe răsturnări de situație.

Zodia Fecioară

Fecioarele vor fi recompensate pentru toate eforturile pe care le-au făcut până acum. Din data de 22 septembrie vor observa cum lucrurile se schimbă radical și în bine.

Zodia Balanță

Pentru balanțe e o perioadă a entuziasmului. Primesc oferte noi și interesante, de care trebuie să profite din plin dacă vor să se asigure că toamna se încheie pentru ei cu succes.

Zodia Scorpion

Scorpionii au tendința să treacă foarte repede peste tot ce li se întâmplă. Din păcate, nu învață nimic din experiențele prin care trec și nu le tratează ca pe o lecție.

Zodia Săgetător

Săgetătorilor, echinocțiul le aduce tot felul de aventuri. Vor fi implicați în proiecte bănoase, la care nici măcar nu stau până acum. Este o perioadă în care înfloresc din punct de vedere financiar

Zodia Capricorn

Acum, Capricornii învață să nu renunțe niciodată la planurile lor. Deși aveau tendința de a lăsa lucrurile neterminate când vedeau că nu ies exact așa cum vor ei, de acum vor fi mult mai ambițioși.

Zodia Vărsător

Echinocțiul de toamnă le aduce vărsătorilor multă liniște. Au parte de o reechilibrare interioară și de analiză, de care chiar aveau nevoie.

Zodia Pești

Lor, echinocțiul de toamnă 2022 le aduce sentimente profunde de iubire si recunoștință. Sunt Fericiți și doar dacă cei dragi sunt bine.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *