Smart

Mihai Voropchievici dezvaluie ce secrete ascunde CIFRA CASEI tale

Mihai Voropchievici ne spune cum ne influenteaza destinul numarul locuintei in care stai.

Sunt apartamente si cu numere combinate. Le adunam si obtinem o singura cifra.”Fie ca stai la casa sau la un bloc, ti se da un numar. Fiecare casa vine cu o vibratie. Cand se schimba numarul casei se schimba si starea de spirit. Daca nu te simti bine in casa ta, inseamna ca nu vibrezi cu numarul locuintei.”, spune Mihai Voropchievici.

umarul 1 inseamna personalitate, individualism, independenta, oameni cu spirit creator, oameni care nu vor face toata viata decat tot ce vor ei. Cei care stau acolo sunt de sine statatori, au o personalitate distincta, au ceva cu care ies in fata. Nu prea accepta compromisiuri. Au un pic de rigiditate. Dar acestia sunt oamenii cu valori. Pe domeniul lor sunt artisti.
AdvertisementLa un apartament cu 1 nu va locui niciodata un puturos.

La numarul 2 este combinatia aproape de perfect. Este o cifra aproape armonica. Ambii parteneri stiu sa lase de la ei, nu vor cauta stari conflictuale. Aici totul se intampla si cu voia celuilalt. Deciziile se supun la vot si se aproba. Sunt apartamente linistite, blande, calme, in care oamenii nu prea ies in evidenta.

Atunci cand ies in evidenta, sparg orice tipar.

La numarul 3 gasim cifra norocului, a armoniei, a spiritelor libere. Sunt oamenii care pot deveni mentori spirituali pentru altii, au o frumusete sufleteasca. Au si ceva negativ. Iubirea lor poate fi mai libertina. Vor o legatura lejera, fara obligatii, vor ceva vesel, placut. Aici se intalnesc multi oameni glumeti.

La numarul 4 gasim oamenii care fac lucrurile durabile. Sunt oameni harnici, dar si cei care au vederi inguste. La un apartament 4 nu poate sa stea cineva care nu este consecvent, permanent, corect. Se implica in foarte multe munci. Cei care au intrat pe vibratia 4 sunt oameni la locul lor si nu ies in evidenta. Cifra 4 tinde spre singuratate de multe ori. Este selectiv, se decide greu. Reusitele celor din apartamente 4 vin mai tarziu in viata.

La numarul 5 gasim oameni perfecti in numerologie. Sunt oameni versatili, doritori de libertate, independenti, nu poti sa le impui nimic. Este apartamentul celor care il folosesc ca la hotel: vin acasa si dorm. Sunt mai mult plecati. Cinciul este un spirit liber.La numarul 6 gasim cea mai benefica cifra, cea mai iubitoare si datatoare de armonie.

6 este cifra dragostei, a casatoriei. Majoritatea apartementelor sau caselor cu 6 sunt primitoare. Nu accepta discordie, cearta. Insa este razbunatoare atunci cand unul dintre cei din familie ridica tonul.

La numarul 7 gasim cifra domnului si a solitudinii, a analistilor, a celor carora le place sa lucreze in singuratate, ganditor, introvertiti, persoane singure. Sunt magistrati, politisti, detectivi, prelati, preoti.

La numarul 8 gasim o catastrofa. Aici se intampla cele mai multe rele. Toate crimele, atrocitatile si inselaciunile se intampla la cifra 8. De la bani se intampla toate nenorocirile.

La numarul 9 gasim cifra perfecta. Este cifra altruistilor, a iubitorilor de oameni, a celor care vin in ajutorul altora. De obicei, daca persoana de la 9 sta o perioada mai lunga fara o uniune, poate avea deviatii in alte zone de impact. Doamnele sa aiba optiuni pentru doamne si domnii sa aiba optiuni pentru domni. 9 este iubitor de dragoste trupeasca. Este apartamentul aventurilor.

Sunt apartamente si cu numere combinate. Le adunam si obtinem o singura cifra.

“Fie ca stai la casa sau la un bloc, ti se da un numar. Fiecare casa vine cu o vibratie. Cand se schimba numarul casei se schimba si starea de spirit. Daca nu te simti bine in casa ta, inseamna ca nu vibrezi cu numarul locuintei.”, spune Mihai Voropchievici.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *