Astrofun

Mihai Voropchievici: Zodii care au parte de schimbări majore în anul 2022

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3, cele cinci zodii care au parte de schimbări majore în anul 2022.

1. Schimbări majore în anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Zodia Taur va fi cea mai afectată de schimbare. Taurii vor fi nevoiţi să renunţe la toate rutinele lor plictisitoare, aceştia vor avea parte de provocări. Când vine vorba de iubire, pentru Tauri, anul acesta este mobilizator. Pasiunea şi energia pe care o au, dar pe care o pun doar în favoarea muncii, trebuie distribuită şi în alte zone.

Taurii îşi caută marea dragoste, dar depun un efort maxim.

Anul acesta se gândesc că vor primi şi recompensele aferente. Căutările lor vor fi încununate de succes. Pentru nativii născuţi în intervalul 26-28 aprilie şi 4-6 mai, anul 2022 este un an foarte important pentru toate parteneriatele, dar şi pentru toate afacerile. Taurii trebuie să se orienteze să muncească în cooperare cu un grup solid de susţinere. Munca solidă le va aduce beneficii pe toate planurile.

Zodiile de pământ nu ştiu să-şi acorde timp pentru muncă, dar şi pentru distracţie. Acum distracţia va fi la cote înalte, mai ales că este un an 6, un an al dragostei, al relaţiilor, al întemeierii unui cămin.

2. Schimbări majore în anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Pentru nativii zodiei Leu, anul 2022 este înţelegere şi realizare. Aceştia trebuie să înţeleagă unde sunt de fapt, ce vor să facă şi dacă au înţeles care este menirea lor.

Leii fac primii paşi pentru a împlini ceea ce considerau ei că le este necesar, dar s-ar putea să aibă parte şi de câteva situaţii mai dificile de gestionat. De la finalul lunii iunie până în octombrie, vor traversa faza cea mai productivă pentru dezvoltarea personală, pentru a avea mai multă energie şi determinare ca oricând. Aceasta va fi o perioadă de mobilizare totală şi de încărcare a bateriilor.

Planetele care traversează două zodii foarte importante cu efect asupra Leilor sunt Racul şi Fecioara. Influenţa foarte bună asupra lor se manifestă extraordinar. Oportunităţile ar fi determinare maximă din an, să faceţi până la final de iunie, tot ceea ce v-aţi propus.

Veţi avea multă energie, în general, şi după acea perioadă.

Cei născuţi în perioada 11-17 august, vor fi într-o fază majoră de creştere spirituală, materială, în toate domeniile. La final de august, Leii îşi vor putea culege roadele sau vor putea să-şi atingă un obiectiv.

3. Schimbări majore în anul 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioarele trebuie să înţeleagă că este timpul să-şi definească propria cărare şi să nu-i mai dirijeze pe alţii. Anul acesta este un an şi de ruptură. Dacă observi că partenerul tău e cel care-ţi pune frână, te trage înapoi, nu are rost să continuaţi.

Sunt nativi ai zodiei Fecioară care vor deveni părinţi. Până în luna mai este nevoie să manifeşti totuşi o anumită reţinere, apoi până în septembrie va urma o perioadă de mare creştere pentru viaţa ta.

Nativii acestei zodii trebuie să fie atenţi şi de dieta în perioada august- septembrie care se manifestă şi prin dieta în dragoste, dar şi prin dieta produselor alimentare.

Cele mai bune oportunităţi apar pentru că vei crede în tine şi-ţi vei îmbunătăţi atitudinea general faţă de viaţa ta, iar Jupiter îţi va aduce foarte mari beneficii. Un noroc adiţional va fi pregătit pentru tine în preajma mijlocului acestui an.

Citește mai mult pe ANTENA 3

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *