Connect with us

Nectaria Solar: Inovație și Excelență în Energia Fotovoltaică

Smart

Nectaria Solar: Inovație și Excelență în Energia Fotovoltaică

Inovație Tehnologică cu Panouri Fotovoltaice AIKO

La Nectaria Solar, suntem bucurosi să fim în avangarda tehnologiei fotovoltaice, oferind clienților noștri panouri solare de ultimă generație marca AIKO. Aceste panouri se disting prin celulele lor N-TYPE inovatoare și o eficiență remarcabilă de 23,6% – cea mai mare disponibilă pe piață. Avem două tipuri de panouri: unul cu dimensiuni de 1722x1134x30 mm și putere de 460 W și celălalt de 2278x1134x35 mm cu o putere de 610 W. Această eficiență înseamnă că sunt necesare mai puține unități pentru a genera aceeași cantitate de energie, făcându-le ideale pentru spații limitate, fie că sunt rezidențiale sau comerciale.

Distribuție Extinsă și Personalizată

La Nectaria Solar, ne angajăm să distribuim aceste soluții inovatoare atât afacerilor, cât și clienților individuali. Fie că sunteți o companie care dorește să adopte energia verde sau un proprietar de locuință interesat să reducă amprenta de carbon, suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate. Vizitați nectariasolar.ro pentru a descoperi gama noastră completă de servicii.

Cu prețuri pentru un sistem fotovoltaic complet inclusiv montaj, începând de la 580 euro fără T.V.A./KW pentru aplicatiile comerciale (panouri AIKO SOLAR 610 W, eficienta 23,6%, garantie de productie 30 de ani), compania asigură accesibilitate și calitate, garantând eficiență și durabilitate. Dar se pot realiza o multitudine de solutii tehnice in functie de rezultatele calculelor de dimensionare si de bugetul alocat de client.

Parteneriate de Excepție și Expertiză Tehnică

Suntem parteneri autorizați pentru invertoarele Fronius, lideri mondiali în tehnologia fotovoltaică, și autorizați să montăm invertoare de la branduri renumite precum Huawei, SolPlanet și Growatt. Aceste parteneriate subliniază angajamentul nostru pentru calitate și inovație.

Educație și Dezvoltare Profesională

În colaborare cu fundația Româno-Germană din Sibiu, oferim cursuri de calificare acreditate pentru instalatori fotovoltaici, reflectând angajamentul nostru pentru dezvoltarea profesională continuă în domeniu.

Recrutare de Talente și Beneficii Atractive

Căutăm candidați cu experiență în electricitate, oferind salarii competitive între 4500 și 10000 lei net pe lună, mese gratuite la prânz, traininguri și cursuri de perfecționare. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să avanseze într-un domeniu dinamic și în creștere.

Instalări Certificate și Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023

Ca instalatori validați de AFM, suntem calificați să montăm panouri fotovoltaice prin programul Casa Verde, extinzând accesul la energia regenerabilă pentru mai multe gospodării. Cei interesati ne gasesc in lista instalatorilor validati de AFM sub denumirea de Nectaria Proiect.

Soluții pentru Companii Mari și Multinaționale

Pentru corporații, oferim o abordare specializată, concentrându-ne pe avantajele specifice necesităților lor. Lucrând direct cu un distribuitor autorizat, companiile beneficiază de eficiență și transparență, evitând complicațiile aduse de intermediari. Experiența noastră în gestionarea proiectelor finanțate prin fonduri europene demonstrează capacitatea noastră de a îndeplini cerințe complexe și de a gestiona documentația necesară pentru implementarea și finanțarea completă a proiectelor.

Concluzie: Un Partener de Încredere în Energia Regenerabilă

Alegând Nectaria Solar, beneficiați de produse de top, servicii de montaj de înaltă calitate și o viziune orientată spre viitor în domeniul energiei regenerabile. Suntem pregătiți să colaborăm cu clienți din întreaga țară, oferind soluții personalizate care să răspundă nevoilor fiecărui client. Cu Nectaria Solar, vă alăturați unei mișcări spre un viitor mai verde și mai sustenabil.

Continue Reading
You may also like...

More in Smart

To Top