Astrofun

Neti Sandu: Horoscop săptămânal 26 septembrie – 2 octombrie 2022

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – BERBEC

Se pot lămuri niște aspecte legate de conviețuirea în doi și o să fixați, poate, alte reguli ca să fie lejer, să vă puteți înțelege.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – TAUR

O să vă reinventați, că vreți să dați deoparte trecutul și să fiți împreună cu cineva, că e o șansă de a vă găsi și voi pe cineva care să vă completeze frumos.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – GEMENI

E cineva care e cu ochii pe voi, și nu se ascunde, vă iese tot timpul în cale, și o să vă puteți da seama dacă e pentru voi, vă regăsiți în această relație sau nu.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – RAC

O să vi se propună o funcție și se poate să o și acceptați, că aveți în ADN, vocația de manager și faceți treabă ca lumea, sunteți conștiincioși și perseverenți.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – LEU

Întâlnire cu oameni care vor să vă coopteze într-un proiect și o să vă consultați agenda de afaceri, să știți dacă vă mai luați ceva în plus de lucru sau vă limitați la ce lucrați acum.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – FECIOARĂ

Se rezolvă probleme mai vechi și o să faceți progrese în sfera profesională, o să câștigați mai mulți bani și veti avea o altă deschidere pe scena socială.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie 2022 – BALANȚĂ

Vin bani din urmă și o să vă puteți descurca frumos cu cheltuielile, să vă luați tot ce vă trebuie și să mai și rămâneți cu ceva bani.

Citește în continuare pe Știrileprotv

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *