Smart

Noi tensiuni în familia regală a Marii Britanii! Scandal de proporții

Se pare că au apărut noi tensiuni între membrii familiei regale britanice. Dezvăluirea a fost făcută de biograful familiei, Angela Levin. Aceasta a explicat de ce prințul William refuză să îl vadă pe fratele său până când acesta va publica documentarul despre viața sa, în decursul acestei ierni.

O nouă dispută între frați

Se pare că membrii familiei regale sunt extrem de precauți în ceea ce ăl privește pe Harry, mai ales în ultima perioadă. Fratele său William se teme că va fi înregistrat. Conform Angelei Levin, prințul William consideră că fratele său și soția lui nu merită votul său de încredere, iar asta pentru că este de părere că „vor înregistra conversațiile și le vor folosi împotriva noastră”, scrie Daily Mail.

Pe de cealaltă parte, prințil Charles și-a invitat fiul cel mic și nora să petreacă timp cu el în Scoția, văzând astfel o oportunitate să repare legătura și să îndrepte lucrurile.

Se pare totuși că Harry și Meghan Markle au refuzat invitația acestuia, deoarece prințul Charles a fost văzut singur la slujba de la biserica din Balmoral, în dimineața zilei de duminică. Surse din itnerior au dezvăluit că acesta se simte rănit de refuzul ducilor de Sussex de a-l însoți în Scoția.

Meghan și Harry se află în Marea Britanie în scop caritabil. Se pare că Meghan Markle va susține un discurs luni, la Manchester, legat de egalitatea dintre sexe.  Potrivit ultimelor informații cei doi au ajuns în Londra sâmbătă și stau la Frogmore în Winsdor, deși prințul Charles i-a invitat alături de el.

Harry a dezvăluit în anul 2021 că nu ar eo relație bună cu tatăl său și lucrurile nu par să se îndrepte. Acesta s-a declarat dezamăgit de prințul Charles în repetate rânduri.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *