Smart

Noul rege a luat deja prima decizie majoră în calitate de monarh. Era inevitabil

Regina Elisabeta s-a stins din viață joi, 8 septembrie 2022, la Castelul Balmoral din Scoția, unde se afla de ceva vreme având probleme de sănătate pricinuite de vârsta înaintată.Noul rege este fiul ei prințul Charles, care a luat deja prima sa decizie majoră: se va muta fără doar și poate la Palatul Buckingham.

Ce se va întâmpla după moartea reginei

Regele Charles de Wales (Charles Philip Arthur George Mountbatten-Windsor) a transmis primul său mesaj după moartea mamei sale.

“Moartea mamei mele iubite, Majestata Sa Regina, este un moment de cea mai mare tristețe pentru mine și toți membrii familiei mele. Regretăm profund trecerea în neființă a unui Suveran îndrăgit și a unei mame iubite. Știu că pierderea ei va fi resimțită în toată țara, în teritorii și Commonwealth, și de nenumărați oameni din toată lumea. În această perioadă de doliu și schimbare, familia mea va fi consolată și încurajată de respectul și profunda afecțiune de care Regina s-a bucurat”, a transmis Regele Charles.

Potrivit informațiilor furnizate de Daily Mail, regele se va muta la Palatul Buckingham imediat după moartea mamei sale, deși în ultima perioadă s-a vehiculat și zvonul că nimeni din familia regală nu va mai locui acolo după decesul suveranei.

„Nu există nicio îndoială. Alteța Sa Regală consideră este că este nevoie de un monarh la sediul monarhiei. Nu a existat niciun dubiu”, declara în urmă cu ceva timp o sursă citată de Daily Mail. Se pare că regele Charles plănuiește să se mute în apartamentul său de deasupra magazinului.

După această decizie, prințul Wiliam și Kate Middleton ar mutea moșteni castelul Winsdor, care nu este pe placul noului rege din cauza locului în care acesta a fost amplasat.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *