Smart

O altă victimă rupe tăcerea! Părintele Visarion i-a distrus viața: “Părintele are voie să facă ce vrea!”

Biserica Ortodoxă este zguduită de scandalul provocat de preotul Visarion Alexe. După ce o femeie a depus o plângere împotriva lui pentru agresiune sexuală, se pare că că lucrurile merg din rău în mai rău. Apar tot mai multe victime ale acestuia, iar cea cu numărul trei are o poveste de-a dreptul cutremurătoare.

Femeia se simte agresată psihologic

Preotul Visarion Alexa este acuzat de hărțuire sexuală, fiind pus sub control judiciar timp de 60 de zile. O femeie a avut curajul de a-l denunța pe preot, după ce acesta a agresat-o și i-a provocat multă suferință. Cu această ocazie, mai multe femei și-au luat inima în Dinți și au spun povestea lor.

Vezi și: Detalii cutremurătoare în cazul preotului Visarion Alexa. Noi victime ies la iveală!

Cătălina ar fi victima cu numărul trei, care spune că se simte hărțuită psihologic. Lucrează la un magazin cu obiecte bisericești și fiecare zi este un chin. Aceasta spune că bărbatul nu îi dă pace din cauza faptului că nu a urmat sfaturile lui cu privire la un bărbat. Astfel, de doi ani și jumătate, o stresează si o batjocorește în fața tuturor si chiar îi obligă pe patronii si colegii ei de muncă să se comporte urât cu ea. Tot ce își dorește este să aibă din nou o viață normală, fără a se teme pentru ziua de mâine.

„Precizez că nu eu am făcut plângerea de agresiune sexuală împotriva părintelui Visarion Alexa și în postările mele este vorba de hărțuire psihologică, nu de hărțuire sexuală. (…) Pentru că nu vreau să fac tot ce vrea dumnealui în legătură cu un băiat, de 2 ani și jumătate părintele Visarion Alexa îmi pune șefii, colegii și clienții de la Librăria Sophia din București să se bage în viața mea personală, să mă jignească, să mă amenințe.

Astăzi a fost a doua oară când șefa a țipat la mine ca să semnez un avertisment cum că am un comportament nepotrivit… Părintele pare să spună că prin aceste lucruri mă testează. Eu îl alesesem ca duhovnic crezând că este sincer și blând… “, a spus femeia.

Femeia, la un pas de a rămâne fără loc de muncă

Femeia este chiar la un pas de a rămâne fără loc de muncă și spune că șefa ei o obligă se semneze avertismente cum că ar avea un comportament nepotrivit la job, deși ea nu greșește cu nimic și face tot ce i se spune.

Aceasta l-a anunțat pe preot că nu îl mai vrea ca duhovnic, dar acesta nu a acceptat ideea și a continuat să îi facă rău. Părintele Nectarie, starețul Mănăstirii Radu Vodă, a sfătuit-o să facă o reclamație împotriva părintelui Visarion, la Arhiepiscopia Bucureștilor, dar cei de acolo i-au spus că nu au nicio putere în acest sens, pentru că duhovnicul face tot ce vrea și nimeni nu îl trage la răspundere.

“Am rugat doi preoți să îl oprească pe părintele să nu-mi mai facă rău, dar nu l-au oprit, ci părintele mă hărțuiește în continuare, de dimineață până seara, de 2 ani și jumătate. Și șefa în continuare țipă la mine și mă amenință că mă dă afară. Eu îmi doresc un duhovnic sincer și blând. Vă rog, să-l oprească cineva pe părintele să nu mă mai hărțuiască și să nu-mi mai transmită absolut niciun mesaj”, a scris Cătălina T, pe pagina sa de Facebook.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *