Smart

O cunoscută prezentatoare de la ProTv a devenit mamă pentru prima oară

Jurnalista a adus pe lume o fetiță de nota 10.00 și a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Prezentatoarea s-a căsătorit anul trecut cu unul dintre directorii Festivalului Untold.

Roxana Hulpe a devenit mamă pentru prima oară. Jurnalista, în vârstă de 32 de ani, a născut miercuri o fetiță de nota 10.00 și a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Prezentatoarea de știri de la ProTv trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de unul dintre directorii Festivalului Untold, Bogdan Rădulescu.

Mesaj emoționant

Proaspăta mămică spune că venirea pe lume a fetiței sale a fost cel mai important moment din viața sa și a partenerului ei. „Zora, fetița răsăritului de nota 10.00, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile.

Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii.

Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăgioasă și minunată!”, declarat Roxana Hulpe, potrivit protv.ro.

Comments are closed.