Astrofun

O furtună solară va lovi astăzi Pământul. Avertismentul specialiştilor – SUNTEM CU TOȚII AFECTAȚI!

O furtună solară va lovi Pământul în cursul zilei de astăzi. Particulele emise de soare ar putea afecta comunicaţiile radio, spun specialiştii.

Aşa zis-ul vânt solar este emis printr-o gaură din corona solară. Furtuna geomagnetică, deşi nu este de mare intensitate, poate afecta transmisiile radio pe unde scurte. Cel mai probabil, sateliţii artificiali nu vor fi afectaţi, spun oamenii de ştiinţă.

În cazul furtunilor solare de mai mare intensitate, însă, pot apărea inclusiv incendii de vegetație. Experții se străduiesc să găsească soluții pentru a întări mijloacele de apărare ale Pământului împotriva fenomenelor spațiale de acest tip.

Erupțiile solare afectează fizic Pământul, desigur, mai ales la latitudini înalte. Multe avioane de pe rutele polare sunt redirecționate pentru a evita amenințarea radiațiilor, iar furtunile solare pot scoate sateliții din funcțiune, pot provoca pene de curent și pot face ca aurorele boreale să fie mai vizibile la latitudini mai mici.

Pe lângă faptul că afectează Pământul, erupțiile solare ne afectează, de asemenea, pe fiecare dintre noi la un nivel profund personal. În astrologie, Soarele este influența noastră principală. Soarele ne modelează zilnic caracterul, comportamentul și stările de spirit. Așadar, în aceste perioade de activitate ridicată a erupțiilor solare, este normal să ne simțim puțin “stingheri”.

Pe măsură ce cea mai mare furtună solară din ultimii ani lovește câmpul electromagnetic al Pământului în această săptămână, nu fiți surprinși dacă deveniți irascibili și morocănoși, sau dacă vă simțiți puțin amețiți sau amuzați. Încercați să mâncați sănătos și să vă mențineți activi din punct de vedere fizic pentru a combate această senzație de “conectat” și să știți că nu sunteți singur.

Pentru că, deși erupțiile solare sunt uimitoare de privit, ceea ce este și mai uimitor este că mulți dintre noi le pot simți. Și, potrivit SolarIMG, o echipă de oameni dedicați studierii modului în care “vremea spațială” ne afectează corpul și creierul, aceste erupții solare fac legătura între Soare și energia de pe Pământ.

“Când sistemul uman începe să simtă această energie, este semnificativ”, a declarat John D. Riley, cercetător la Zero Point Research (o filială a SolarIMG) într-un videoclip pe YouTube despre un eveniment solar anterior.

Videoclipul detaliază un eveniment solar semnificativ orientat spre Pământ, care a avut loc pe 3 martie 2011, iar Riley a spus că, deși a avut loc la 93 de milioane de kilometri distanță, mulți dintre noi au putut simți imediat un val de energie sau vibrații în corpul nostru fizic.

Riley a spus că acest lucru este semnificativ, deoarece ilustrează cu adevărat cauza și efectul Soarelui și al energiei de pe planeta noastră, care ne afectează pe toți la nivel mental, fizic și spiritual. Este o întâlnire a metafizicii și a științei care nu poate fi ignorată.

Riley spune: “Acest lucru este cu adevărat important pentru aceste vremuri, pentru a înțelege importanța Soarelui și modul în care va afecta totul pe planetă”.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *