Smart

O mai ții minte pe Barbara Mori? A făcut senzație în telenovela Rubi. Iată cum arată acum

În urmă cu 13 ani, Barbara Mori făcea senzație în rolul lui Rubi din telenovela cu același nume. Brunetă, cu ochii verzi și forme voluptoase, actrița era considerată una dintre cele mai frumoase femei. Din nefericire, ea a fost nevoită să renunțe la lumina reflectoarelor după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin.

Barbara Mori s-a preocupat de sănătate ei și de familie în ultimii ani. După ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, actrița s-a văzut nevoită să renunțe la carieră și să se ocupe de propria fundație.

”Amor Infinito” se numește fundația care e dedicată micuțiilor care suferă de cancer. În ultimii ani, Barbara Mori s-a implicat mult în tot felul de cazuri. Ba mai mult, în 2015 ea și-a donat părul unei femei diagnosticate cu boala nemiloasă.

Barbara Mori are acum 43 de ani și este diferită față de tânăra brunetă care cucerea inimile telespectatorilor.

Chiar dacă a ajuns la o vârstă onorabilă, fosta actriță pare că nu a îmbătrânit deloc. Ea și-a păstrat trăsăturile superbe, însă a renunțat la brunet.

Barbara este blondă, are părul foarte lung și o siluetă de indiviat. Mai multe imagini cu Barbara Mori găsiți în galeria foto.

Barbara Mori și-a început cariera la 17 ani. La vremea respectiva, ea activa și în lumea modelingului. Actoria nu i-a adus doar recunoaștere, ci i-a oferit prilejul de a îl cunoaște pe bărbatul care a făcut-o mamă.

La 19 ani, Barbara îl cunoștea pe Sergio Mayer și l-au avut pe Sergio Mayer Mori Jr.

Din nefericire, relația nu a durat și Barbara s-a despărțit de Sergio după ce a născut. A mai avut un soț, însă nici acest mariaj nu a fost de durată.

La 38 de ani, actrița a devenit bunică după ce fiul, care este și el actor, a devenit tatăl unei fetițe.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *