Smart

Obiectele care aduc noroc în casă. Ce nu trebuie să lipsească din nicio locuință

Fiecare își amenajează casa după bunul plac, alege ce obiecte vrea și consideră că se potrivesc, dar se pare că există unele lucruri ce fac minuni într-o locuință. Nu ar trebui să lipsească din căminele noastre, pentru că aducă o energie pozitivă. Lidia Fecioru ne spune care sunt acestea și ce efecte au.

Ce trebuie să ai în casă pentru bunăstare

Lidia Fecioru a vorbit despre obiectele pe care trebuie să le ai în casă ca să ai parte de bunăstare. Sunt anumite obiecte care nu ar trebui să lipsească din nicio locuință, pentru că au puteri de-a dreptul miraculoase pentru starea noastră, aducând prosperitate și alte avantaje.

Cel mai important este, însă, să avem încredere în noi. Bioenergeticiana Lidia Fecioru ne sugerează să credem tot ceea ce gândim, să

„Indiferent câte trucuri am ști sau am face, dacă nu le facem cu dorința din interior, le facem degeaba, le facem doar că sunt la modă, le facem că am auzit”, a explicat Lidia Fecioru la Antena Stars.

Obiectele care fac minuni

Cât despre obiecte, se spune că masa din centrul casei trebuie să fie mai ovală sau rotundă, deoarece energiile circulă. Dacă toate colțurile sunt rotunjite, energiile negative nu se vor lovi de ele și așa nu vor ajunge nici în locuința noastră.

Se spune că, în fiecare casă, din 2 în 2 metri, sunt noduri de energie. Pentru a identifica unde se află energia negativă trebuie să luăm două sârme simple de cupru și să le îndoim sub formă de „L”. Apoi, cu acestea trebuie să umblăm prin toată locuința, iar unde acestea se vor încrucișa, înseamnă că acolo avem un nodul plus. Unde ele se duc în sens opus, acolo este minus.

Un alt truc ce ne ajută să avem bani este purtăm în buzunare mereu bancnote sau monede. Degeaba avem un card la noi, pentru că banii nu se țin închiși.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *