Astrofun

Previziuni karmice 17 – 23 ianuarie 2022. Soarele il pune la rele pe nativul Gemeni

Luna Neagra le da batai de cap nativilor, in special celor nascuti sub semne de aer. Soarele intr-o zodie de aer poate fi de bun augur, nu si atunci cand vorbim despre zodiile duale precum Pestii, Gemenii sau Balantele.

Racii si Leii se simt cel mai bine

Cat despre Rac, saptamana acestuia va fi una de ordine interioara. Curatenia sufleteasca va continua in acelasi ritm lent si riguros. Semnul de apa nu se grabeste foarte tare sa isi atinga telurile pentru ca a invatat ce poate pati daca alearga cu viteze uluitoare spre zari necunoscute suficient.

Saptamana 17 – 23 ianuarie il prinde pe nativul Leu in forma maxima. Va avea suficient timp pentru prieteni si distractie fara sa isi neglijeze munca. Va fi, de departe, cel mai vesel si mai pozitiv semn zodiacal intr-o perioada de rascurce pentru majoritatea nativilor. Leul va incerca sa ii ajute in masura posibilitatilor pe cei dragi, chiar si din punct de vedere financiar.

Geamanul, lovit dur de razele solare

Geamanul va avea o saptamana torida din punct de vedere sentimental. Pasiunile arzatoare pentru anumite persoane vor exploda pana intr-un punct in care poate aparea depresia. Soarele nu ii face tocmai bine nici la capitolul financiar. Geamanul se angreneaza in tot felul de aventuri neserioase si are de suferit din cauza naivitatii si a lipsei de experienta in anumite lucruri de care trebuie sa se apuce. Se poate apuca de rele numai ca sa isi dea importanta.

Balanta se apropie de lume, Scorpionul se indeparteaza

Balanta va cadea la pace cu persoane din cauza carora a suferit foarte mult in ultima vreme. Vine momentul iertarii si al renegocierii anumitor relatii, inclusiv profesionale. Acest nativ va fi ceva mai calm si mai temperat in iesirile sale. Va fi nevoit sa isi recunoasca faultarile si sa faca diferenta intre bine si rau dupa o analiza mai atenta.

Scorpionul va fi la polul opus: nevoia de reechilibrare emotionala va creste in intensitate mai ales spre finalul saptamanii. Se va mobiliza doar in situatiile urgente, unde va trebui sa isi demonstreze eficacitatea si importanta intr-un proiect anume. Faptul ca va dori sa stea izolat de lume il va ajuta sa isi puna ordine in ganduri, respectand una dintre cele mai importante legi karmice, cautarea adevarului in Eul interior.

Varsatorul se trezeste din anestezie, iar Sagetatorul se imbata cu apa rece

Varsatorul se trezeste la crunta realitate si realizeaza ca iarasi a visat prea mult. Nu e de mirare acest comportament in cazul zodiei protejate de Uranus. Este o chestiune aproape genetica: atunci cand se bucura atinge puncte culminante greu de atins pentru un muritor de rand, iar cand revine la viata normala, la problemele de zi cu zi, e ca si cum aterizeaza intr-o prapastie fara masuri de siguranta.

Sagetatorul va cunoaste succesul in domeniul sau de activitate, insa trebuie sa fie mai ponderat cu lauda de sine. Se poate imbata cu apa rece foarte usor si poate pati exact ce a patit Varsatorul in ultimele saptamani.

Taurul are o saptamana cu premize favorabile: vin banii, vine dragostea, relatiile cu rudele vor fi excelente, iar cu sanatatea nu va mai avea probleme. Asadar, se anunta o saptamana buna pe toata linia. Pestele, in schimb, va fi ceva mai concentrat pe munca decat pe relatiile cu cei dragi. Trebuie sa aiba mare grija sa nu isi neglijeze partenerul chiar si daca lucrurile de care s-a apucat ii necesita 24 din 24.

Berbecul se autocenzureaza, Fecioara are o saptamana de cosmar, iar Capricornul intra in lumea tristilor

Berbecul ia masuri de protectie si se opreste taman la timp inainte sa scoata pe gura vreo jignire in vreo reuniune importanta. Acest nativ a invatat sa isi potoleasca accesele de sinceritate ce ii pot rani pe cei din jur. Fecioara, chiar si cu Luna in Casa Comunicarii, va avea probleme serioase tocmai la acest capitol. Se va certa cu toata lumea si va lasa un gust amar celor din jur.

Va lasa o impresie gresita din cauza razboiului de convingeri pe care il va duce in interiorul ei. Capricornul se va trezi in tot felul de ipostaze neplacute si va fi mai mereu trist. Nu va reusi sa inteleaga unde a gresit de se loveste numai de porti inchise, de ce nu mai primesc acelasi respect ca si pana acum. Astrele nu il vor ajuta prea mult sa gaseasca raspunsurile la toate dilemele sale, dar il va supune unor incercari revelatoare.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *