Smart

Prima reacție a lui Răzvan Fodor, după ce soția sa a fost surprinsă ieșind din casa lui Ștefan Bănică Jr.

Întâmplare cel puţin ciudată în showbiz-ul din România. În urmă cu doar două zile, în presă au fost publicate un set de fotografii în care apar Ştefan Bănica Jr. şi Irina Fodor. Până aici nimic neobişnuit, pentru că sunt colegi de platou. Dar soţia lui Răzvan Fodor l-ar fi vizitat pe artist acasă.

Totul s-ar fi întâmplat recent. Potrivit sursei citate, Irina Fodor ar fi ajuns prima lângă casa cântăreţului. După doar câteva minute şi-a făcut apariţia şi Ştefan Bănica Jr, a preluat-o pe Irina şi s-ar fi dus către casa acestuia.

Mai mult, cele două vedete ar fi intrat prin garaj, unde s-ar fi pregătit pentru o nouă ediţia a emisiunii Dancing on ice. Vis în doi.

Răzvan Fodor a fost prezent aseară la emisiuna XNS, unde a apărut alături de Ioana Ginghina. Cei doi fac echipa pe platourile de filmare din serialul Adela, acolo unde joacă rolurile lui Miki şi al lui Sebi, fiind fraţi.Deoarece filmările au loc în Butimanu, dar şi la Izvorani, Răzvan Fodor este nevoit să se împartă între aceste locaţii şi locuinţa sa.

“Sunt cinci zile de filmare, două sunt la Butimanu, trei la Izvorani. În Butimanu sunt niște case de cârpici, dar băi e drăguţ. Stăm la cort sau la rulotă”, a spus Răzvan Fodor la Xtra Night Show.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *