Smart

Primul mesaj al Prințului William după moartea Reginei Angliei. “Am pierdut o bunică”

Prințul William, fiul cel mare al regelui Charles al III-a cu regretata Lady Diana a transmis un prim mesaj deosebit de emoționant după moartea Reginei Elisabeta a II-a. William a fost foarte apropiat de Regină, care i-a fost alături și la bine, dar mai ales în momentele grele, după cum chiar el a spus.

Primul mesaj al Prințului William după moartea Reginei

Prințul William a transmis câteva cuvinte emoționante despre cea care a fost Regina Angliei, dar înainte de toate, pentru el a fost o bunică desăvârșită. Elisabeta a II-a i-a fost alături în toate momentele fericite și în cele grele, i-a dat sfaturi prețioase și l-a îndrumat pe calea cea bună. Mai mult decât atât, regretata Regină a fost bună sfătuitoare pentru Kate Middleton, ducesa de Cambridge, soția lui William.

“Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al cărui angajament faţă de ţară, regate şi Commonwealth a fost absolut. Eu, însă, am pierdut o bunică, și, deşi voi plânge pierderea ei, mă simt, de asemenea, incredibil de recunoscător. Am beneficiat de înţelepciunea şi reasigurarea reginei până în al cincilea meu deceniu. Soţia mea a beneficiat timp de douăzeci de ani de îndrumarea şi sprijinul ei. Cei trei copii ai mei au ajuns să petreacă vacanţe cu ea şi să creeze amintiri care vor dura toată viaţa lor”, a transmis prințul William.

Prințul William: “Bunica mea a spus că durerea este preţul pe care îl plătim pentru iubire”

Printr-un mesaj oficial transmis în cursul zilei de sâmbătă, pe pagina oficială de Instagram, prințul William a dezvăluit că bunica lui, regretata Regină i-a spus că durerea este prețul pe care îl plătim pentru iubire, și că toată tristeţea pe care o va simţi în următoarele săptămâni va fi o dovadă a iubirii pe care aa simţit-o pentru extraordinara regină.

William a transmis că știa că va veni această zi, însă va trece ceva timp până când realitatea vieții fără bunica lui va fi cu adevărat reală.

El i-a mulțumit acesteia pentru bunătatea pe care a arătat-o familiei lui și în numele generației sale pentru că a oferit un exemplu de serviciu şi de demnitate în viaţa publică care era dintr-o altă epocă, dar întotdeauna relevant pentru toată lumea.

“Îi voi onora memoria susţinându-l pe tatăl meu, Regele, în orice mod posibil.”, a mai spus Prințul William.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *